Код №

 

 За нас

 

 

Агенция за недвижими имоти МОДА ПРОПЕРТИ (фирма МОДА 2004 ЕООД) е име, което държи на своята репутация - нашият мениджър е посветил последните 18 години на бизнеса с недвижими имоти. Нейният опит и ежедневен труд довежда до създаването на агенция за недвижими имоти, която съчетава в себе си най-доброто от световните практики, приспособено към българската действителност. Всяка услуга, която предлагаме, е изпитана в реални условия и гарантира качество, от което клиентите ни са доволни вече от 18 години. 

      Брокерите в МОДА ПРОПЪРТИ са добре подбрани, коректни и мотивирани хора,обучени, с отлични комуникативни умения и желание за работа в екип. Те знаят как да спечелят доверието на своите клиенти и да работят изцяло „за", а не „с" тях, така че Вие да усетите разликата в качеството на услугите, предлагани от нас.

Благодарение на ежедневната информация за новостите в света на недвижимите имоти, която нашите брокери не пропускат да предоставят на своите клиенти, ние им помагаме да не се изгубят в сложния процес на покупко–продажбата, като по този начин ние се грижим за клиентите си от етапа на избор, преговорите... до финализирането на сделката, след което ставаме добри приятели. 

 

 Управител:

 

 Юлия Иванова Завършила е три висши образования и магистратура, специалност “Икономика на недвижимата собственост”. Това я прави лицензиран и професионален посредник. Също така завършва Маркетинг, Мениджмънт с Европейска квалификация и Начална училищна педагогика с английски и френски език. Учила е в езикова гимназия. Владее също така и руски и немски език. Работи в сферата на недвижимите имоти и в МОДА ПРОПЪРТИ повече от 15 години. Организира и обезпечава сделки по покупко-продажби основно на морски ваканционни имоти. Харесва работата си и се старае да реализира максимално бързо и качествено, с любов, изискванията на клиентите си. 

За мен са важни: 

- Да разбера максимално ясно изискванията на клиентите, за да им предложа подходящия имот. Не предлагам това, което просто имаме налично в базата данни, а това,  от което се нуждаета, онова което желаете, и онова за което мечтаете! 

- Най-добрата реклама е „от уста на уста”

- Удовлетворението и щастието в очите на клиента, от удоволствието да открият своят имот - да видя онази изкрица на щастие в погледа ;)

 - Коректността!!!

 

 МОТО: Продавам, това което бих купила за себе си!

Професионални качества:   

Владее руски език

Владее английски език

Владее френски език

Владее немски език

С опит в продажбите на морски имоти

С опит в продажбите на селски къщи

Специализиран в продажбите на жилища

Специалист в ПОКУПКО-ПРОДАЖБИТЕ

Обслужва приоритетно сделки за покупко-продажби

Маркетингов специалист

Индивидуален подход към клиента

 

 Лазар Вангелов - Консултант Недвижими Имоти

Лазар Вангелов е изключително комуникативен и има много контакти с рускоговорящи граждани, англичани, ирландци и други чужденци. Лазар е израснал и живял през целия си живот в Свети Влас, затова той познава добре пазарът, и неговите особености. Дълги години преди това е бил управител и помощник-управител на верига луксозни ресторанти. Това му помага да работи добре със хората, да ги разбира и също така, да погледне от тяхната страна. Също така, се справя отлично с работата в екип, което е преимущество. Той търпеливо и с радост ще Ви изслуша, и ще се постарае да Ви помогне по възможно най-добрия начин. Завършил е маркетинг, което му помага правилно да рекламира даден имот и да го представи по правилен начин на клиента. Също така, важно за него като човек е, че той е от онзи тип хора, които се срещат все по-рядко - честен, коректен, трудолюбив, безкористен и истински. Лазар, има индивидуален подход към всеки клиент и успява да намери имот, и да предложи на клиента именно това, което иска. Добър психолог е и умее да предвиди кое точно би се харесало на клиента, и успява да задоволи техните желания и изисквания. Добър медиатор и успява да се справи успешно в напрегнати ситуации, и винаги се опитва да договори най-доброто намаление за Вас. Дипломатичен, спокоен и търпелив. Той с радост ще се опита да Ви помогне да придобиете мечтания от Вас имот.

 

Росен Митев - Консултант Недвижими Имоти

Росен Митев е завършил счетоводство и контрол. Прекарал е  години в Англия, като през това време е имал възможност да участва в различни проекти и да добие познания и ценен опит, както в професионален, така и в личен план. Росен е всеотдаен в отношенията си с клиентите и влага всичко от себе си, в желанието си да им помага безкористно. Негов приоритет е клиентите да са доволни и щастливи. Той е открит и честен, и проявява търпение, разбиране и е внимателен в думите и постъпките си. Той е уверен, спокоен, умерен, оптимист и излъчва топлота. Той се старае всеки ден да учи нови неща и да се усъвършенства, за да бъде по-добър в работата си. Отнася се към колеги и клиенти с уважение, и искрено приятелство, и работи отлично в екип. Росен е организиран и прецизен, и държи работата да е добре и навреме свършена. Умее да разпределя рационално времето си и притежава интензивна способност за концентрация. Росен е непоколебим в решителността да намери имота, за който си мечтаете, и той да стане действителност във вашия живот. Изпитва силен интерес към работата си и е много ентусиазиран да намери най доброто предложение на пазара. Полага топли грижи за своите възрастни клиенти, които са решили да изживеят златната си възраст край морето, дори и след като сделката е отдавна приключила.  Независимо какво се случва, винаги е ведър и спокоен, и овладява всяка работна ситуация тактично и без никакво напрежение. Росен е старателен, точен и акуратен.

 

 

Услуги предлагани от  Мода Пропърти: 

 

Продажби и препродажби 

Безплатни оценки 

Регистрация на фирми 

Управление 

Коли под наем 

Застраховане 

Наеми 

Търсене 

Ремонти 

Почистване 

Асистенция при мебелиране 

Вътрешен дизайн 

Включване на цифрова телевизия 

Визи 

Авиобилети 

Принтиране на авиобилети 

Безплатен хотел 

Трансфери 

Месечен бюлетин продажби 

 

С нашите доволни клиенти: