Код №
№ 2175 Созопол
Площ: 44 m2
Стаи: 1
32 000 €
№ 5092 Слънчев бряг
Площ: 44 m2
Стаи: 1
44 233 €
№ 4849 Свети Влас
Площ: 35 m2
Стаи: 1
49 900 €
№ 2174 Созопол
Площ: 72 m2
Стаи: 2
50 000 €
№ 4836 Поморие
Площ: 72 m2
Стаи: 2
52 500 €
№ 1630 Ахтопол
Площ: 98 m2
Стаи: 3
52 800 €
№ 2679 Ахтопол
Площ: 98 m2
Стаи: 3
52 800 €
№ 2173 Созопол
Площ: 50 m2
Стаи: 2
53 000 €
№ 4839 Свети Влас
Площ: 36 m2
Стаи: 1
54 500 €
№ 4776 Свети Влас
Площ: 56 m2
Стаи: 1
54 999 €
№ 1629 Ахтопол
Площ: 75 m2
Стаи: 2
60 000 €
№ 2171 Созопол
Площ: 84 m2
Стаи: 3
60 000 €
№ 2678 Ахтопол
Площ: 75 m2
Стаи: 2
60 000 €
№ 2675 Созопол
Площ: 48 m2
Стаи: 1
62 400 €
№ 2172 Созопол
Площ: 90 m2
Стаи: 3
66 000 €
№ 5230 Ахелой
Площ: 95 m2
Стаи: 2
67 950 €
№ 5056 Свети Влас
Площ: 61 m2
Стаи: 2
71 999 €
№ 5057 Свети Влас
Площ: 63 m2
Стаи: 2
72 900 €
№ 5093 Слънчев бряг
Площ: 87 m2
Стаи: 2
78 966 €
№ 5039 Свети Влас
Площ: 72 m2
Стаи: 1
79 500 €
№ 4865 Свети Влас
Площ: 86 m2
Стаи: 2
83 900 €
№ 5094 Слънчев бряг
Площ: 87 m2
Стаи: 3
87 300 €
№ 5127 Свети Влас
Площ: 49 m2
Стаи: 2
92 028 €
№ 4542 Свети Влас
Площ: 100 m2
Стаи: 3
110 000 €
№ 5064 Свети Влас
Площ: 60 m2
Стаи: 2
110 000 €
№ 5220 Равда
Площ: 153 m2
Стаи: 4
110 000 €
№ 4328 Свети Влас
Площ: 107 m2
Стаи: 3
112 000 €
№ 4829 Свети Влас
Площ: 100 m2
Стаи: 2
112 900 €
№ 5255 Свети Влас
Площ: 123 m2
Стаи: 3
117 821 €
№ 4401 Свети Влас
Площ: 74 m2
Стаи: 1
119 990 €
№ 5106 Свети Влас
Площ: 59 m2
Стаи: 2
120 000 €
№ 5219 Свети Влас
Площ: 107 m2
Стаи: 3
122 000 €
№ 5250 Свети Влас
Площ: 158 m2
Стаи: 3
125 000 €
№ 5128 Свети Влас
Площ: 57 m2
Стаи: 2
125 716 €
№ 5249 Слънчев бряг
Площ: 72 m2
Стаи: 3
126 000 €
№ 5110 Свети Влас
Площ: 90 m2
Стаи: 3
127 900 €
№ 5065 Свети Влас
Площ: 60 m2
Стаи: 2
130 000 €
№ 5051 Свети Влас
Площ: 93 m2
Стаи: 3
131 999 €
№ 5073 Свети Влас
Площ: 147 m2
Стаи: 3
133 500 €
№ 5254 Свети Влас
Площ: 95 m2
Стаи: 2
136 167 €
№ 4388 Равда
Площ: 160 m2
Стаи: 5
139 000 €
№ 4855 Свети Влас
Площ: 80 m2
Стаи: 3
139 000 €
№ 4494 Кошарица
Площ: 200 m2
Стаи: 5
145 000 €
№ 4632 Свети Влас
Площ: 98 m2
Стаи: 2
145 000 €
№ 5256 Свети Влас
Площ: 104 m2
Стаи: 3
150 480 €
№ 4631 Свети Влас
Площ: 90 m2
Стаи: 2
155 000 €
№ 5052 Свети Влас
Площ: 93 m2
Стаи: 3
169 999 €
№ 5025 Свети Влас
Площ: 110 m2
Стаи:
197 250 €
№ 5069 Свети Влас
Площ: 122 m2
Стаи: 4
207 000 €
№ 5257 Свети Влас
Площ: 115 m2
Стаи: 4
236 666 €
№ 4615 Свети Влас
Площ: 200 m2
Стаи: 5
259 999 €
№ 1642 Ахелой
Площ: 3100 m2
Стаи:
263 500 €
№ 4633 Созопол
Площ: 158 m2
Стаи: 4
266 900 €
№ 5130 Свети Влас
Площ: 151 m2
Стаи: 5
308 100 €
№ 4960 Свети Влас
Площ: 300 m2
Стаи: 4
369 000 €
№ 5038 Бургас
Площ: 223 m2
Стаи: 5
389 999 €
№ 5131 Ахелой
Площ: 200 m2
Стаи: 6
407 000 €
№ 5251 Равда
Площ: 400 m2
Стаи: 5
550 000 €