Код №
    
          >
№ 5027 - Морска гледка! Светло студио на 100 м от плажа в курорта Елените.
 
Свети Влас
Площ:30 m2
Стаи:1
Етаж:4
Степен:обзаведен
28499 €

Предлагаме светло студио с прекрасна гледка към планината и комплекса. Апартаментът се намира на 4 етаж, с обща площ 30 м2.

 

Комплексът се намира на 100 метра от плажа в малкото курортно селище Елените. В близост до аквапарк. Относителната отдалеченост от шумния Слънчев бряг създава всички условия за почивка със семейството и децата. Добре поддържан плаж, чиста вода, микроклимат. Районът е много живописен, с успешна комбинация от море и планина. Има автобусен транспорт до Свети Влас и курорта Слънчев бряг.

Предимства * съчетание на море и планина, екологично чист район • непосредствена близост до морето с удобен достъп до плажа • Отлично предложение за почивка и отдаване под наем • качествено строителство с изискана архитектура • елитен курорт с развита инфраструктура, разработен от финландски специалисти.

 

БЕЗ КОМИСИОННА

 

Допълнителна информация: можем да организираме обиколка на обекта в удобно за вас време, свържете се с нас на посочените телефони. Имотът може да бъде резервиран и изтеглен от продажба с депозит от 2000 евро, след което проверките с други купувачи спират и започва подготовката на документите за сключване на окончателния договор. Изпитите са безплатни. Преди проверката клиентът подписва протокол за проверка с Агенцията. Работим за вас в събота и неделя! Ако искате проверка в неделя, моля, уведомете ни два дни предварително, за да можем да ви запишем в нашия график и да организираме достъп до имота, който харесвате.

29km 2min 5min 2KM
Имотът се намира в Свети Влас

Град Свети Влас е разположен на брега на Черно море и в подножието на южните склонове на източна Стара Планина. Градът се намира в непосредствена близост до: Бургас - 40 км, Несебър - 8 км, Слънчев бряг - 4 км, Paradise Beach - 1,5 км, Елените 2 км.
Свети Влас първоначално е основан през втори век като тракийско селище с името "Лариса", през 14 век приема името на Свети Влас - животновъд, лечител и покровител на търговците. През годините на османското владичество са известни няколко имена на селото и всички са свързани с манастирите около селото. Турците го наричали Кючюк манастир, а в регистрите е записано като село Манастир.
Превъзходното съчетание - Балкан с море, превръщат Свети Влас в селище с уникален климат, койтооказва  целебно  въздействие върху белодробни заболявания.
Плажните ивици са с обща дължина около 1,5 км и средна ширина 15 метра. Основните плажове са централен , малкия и плажа до новата Марина - яхтено пристанище, под комплекс Манастира. В източния край на плажната ивица е рзположена и водната база на местните рибари, а до нея в се намира модерно яхтено пристанище. 
Районът, където е разположен градът, е най-голямата туристическа зона на България. На практика е непризнатата българска ривиера оформена от Ахелой, Равда, Слънчев бряг, Зора, Санаториума(между Свети Влас и Зора), Инцараки, Свети Влас, Paradise Beach (Робинзон) и Елените. Предполага се, че в недалечно бъдеще тази огромна и невероятна туристическа зона ще достигне до нос Емине, който се намира на 5 км. от Свети Влас
.

 

А може би ще ви хареса
№ 5027 Свети Влас
Площ: 30 m2
Стаи: 1
28 499 €
№ 4124 Поморие
Площ: 34 m2
Стаи: 1
27 800 €
Ако имате въпроси , моля попълнете формата:
Задължително попълнете e-mail:
Име и фамилия:
E-mail:
Телефон:
Ваш въпрос:

+359 988 955 917     office@modaproperty.ru