Код №
№ 2676 Созопол
Площ: 47 m2
Стаи: 1
22 800 €
№ 2175 Созопол
Площ: 44 m2
Стаи: 1
32 000 €
№ 4839 Свети Влас
Площ: 36 m2
Стаи: 1
36 900 €
№ 4545 Поморие
Площ: 64 m2
Стаи: 2
39 900 €
№ 4742 Свети Влас
Площ: 54 m2
Стаи: 1
42 000 €
№ 4371 Равда
Площ: 2 m2
Стаи:
43 899 €
№ 4782 Слънчев бряг
Площ: 60 m2
Стаи: 2
45 590 €
№ 4598 Слънчев бряг
Площ: 47 m2
Стаи: 2
47 900 €
№ 4460 Свети Влас
Площ: 62 m2
Стаи: 2
47 900 €
№ 4596 Слънчев бряг
Площ: 53 m2
Стаи: 2
49 900 €
№ 4600 Слънчев бряг
Площ: 60 m2
Стаи: 2
49 900 €
№ 4776 Свети Влас
Площ: 56 m2
Стаи: 1
49 900 €
№ 4801 Свети Влас
Площ: 51 m2
Стаи: 2
49 900 €
№ 4421 Ахелой
Площ: 70 m2
Стаи: 3
49 999 €
№ 2174 Созопол
Площ: 72 m2
Стаи: 2
50 000 €
№ 1630 Ахтопол
Площ: 98 m2
Стаи: 3
52 800 €
№ 2679 Ахтопол
Площ: 98 m2
Стаи: 3
52 800 €
№ 2173 Созопол
Площ: 50 m2
Стаи: 2
53 000 €
№ 4815 Свети Влас
Площ: 66 m2
Стаи: 1
55 000 €
№ 4783 Свети Влас
Площ: 63 m2
Стаи: 2
55 900 €
№ 4836 Поморие
Площ: 65 m2
Стаи: 2
55 900 €
№ 4128 Равда
Площ: 83 m2
Стаи: 2
55 900 €
№ 4710 Кошарица
Площ: 152 m2
Стаи: 3
59 999 €
№ 1629 Ахтопол
Площ: 75 m2
Стаи: 2
60 000 €
№ 2171 Созопол
Площ: 84 m2
Стаи: 3
60 000 €
№ 2678 Ахтопол
Площ: 75 m2
Стаи: 2
60 000 €
№ 2675 Созопол
Площ: 48 m2
Стаи: 1
62 400 €
№ 4805 Свети Влас
Площ: 71 m2
Стаи: 1
64 899 €
№ 4816 Свети Влас
Площ: 72 m2
Стаи: 2
65 900 €
№ 2172 Созопол
Площ: 90 m2
Стаи: 3
66 000 €
№ 4834 Свети Влас
Площ: 68 m2
Стаи: 3
66 999 €
№ 4833 Свети Влас
Площ: 63 m2
Стаи: 2
69 900 €
№ 4569 Слънчев бряг
Площ: 112 m2
Стаи: 3
72 000 €
№ 4287 Слънчев бряг
Площ: 55 m2
Стаи: 1
73 900 €
№ 4511 Слънчев бряг
Площ: 110 m2
Стаи: 3
77 900 €
№ 4746 Свети Влас
Площ: 82 m2
Стаи: 3
79 900 €
№ 4693 Свети Влас
Площ: 100 m2
Стаи: 2
83 000 €
№ 4843 Свети Влас
Площ: 110 m2
Стаи: 2
84 999 €
№ 4539 Свети Влас
Площ: 98 m2
Стаи: 4
84 999 €
№ 4384 Свети Влас
Площ: 60 m2
Стаи: 2
85 000 €
№ 4695 Слънчев бряг
Площ: 107 m2
Стаи: 3
88 900 €
№ 3417 Свети Влас
Площ: 112 m2
Стаи: 3
89 900 €
№ 4288 Слънчев бряг
Площ: 76 m2
Стаи: 2
92 900 €
№ 4701 Кошарица
Площ: 130 m2
Стаи: 4
95 000 €
№ 4838 Свети Влас
Площ: 100 m2
Стаи: 3
99 900 €
№ 4401 Свети Влас
Площ: 70 m2
Стаи: 1
105 000 €
№ 4542 Свети Влас
Площ: 100 m2
Стаи: 3
110 000 €
№ 4328 Свети Влас
Площ: 107 m2
Стаи: 3
112 000 €
№ 4558 Свети Влас
Площ: 120 m2
Стаи: 3
122 000 €
№ 4730 Свети Влас
Площ: 111 m2
Стаи: 3
129 000 €
№ 4576 Свети Влас
Площ: 100 m2
Стаи: 3
129 999 €
№ 4452 Равда
Площ: 250 m2
Стаи: 4
130 000 €
№ 4388 Равда
Площ: 160 m2
Стаи: 5
139 000 €
№ 4734 Кошарица
Площ: 210 m2
Стаи: 5
140 000 €
№ 4827 Свети Влас
Площ: 97 m2
Стаи: 3
142 000 €
№ 4494 Кошарица
Площ: 200 m2
Стаи: 5
145 000 €
№ 4632 Свети Влас
Площ: 98 m2
Стаи: 2
145 000 €
№ 4631 Свети Влас
Площ: 90 m2
Стаи: 2
155 000 €
№ 4829 Свети Влас
Площ: 100 m2
Стаи: 2
165 000 €
№ 4244 Свети Влас
Площ: 204 m2
Стаи: 5
175 000 €
№ 4774 Свети Влас
Площ: 120 m2
Стаи: 3
189 000 €
№ 4775 Свети Влас
Площ: 120 m2
Стаи: 3
189 000 €
№ 4211 Свети Влас
Площ: 250 m2
Стаи: 5
199 000 €
№ 4643 Свети Влас
Площ: 311 m2
Стаи: 5
219 900 €
№ 4830 Свети Влас
Площ: 143 m2
Стаи: 3
219 900 €
№ 4389 Свети Влас
Площ: 170 m2
Стаи: 3
219 999 €
№ 4615 Свети Влас
Площ: 200 m2
Стаи: 5
259 999 €
№ 1642 Ахелой
Площ: 3100 m2
Стаи:
263 500 €
№ 4633 Созопол
Площ: 158 m2
Стаи: 4
266 900 €
№ 4808 Свети Влас
Площ: 252 m2
Стаи: 5
279 900 €
№ 4642 Свети Влас
Площ: 311 m2
Стаи: 5
440 000 €