Код №
    
          >
№ 5363 - Двустаен апартамент, обзаведен с нови мебели и със ниска такса поддръжка!
 
Свети Влас
Площ:57 m2
Стаи:2
Етаж:1
Степен:обзаведен
64000 €

Предлагаме на вашето внимание апартамент за продажба в комплекс в курорта Свети Влас, разположен на 200 м. от автобусна спирка на тихо и спокойно място, само на 15 минути пеша от плажа (650 м) в район с благоприятно съчетание на морски и планински въздух, с добра инфраструктура и комуникации. Апартаментът е с една спалня, намира се на партерния етаж и има площ от 57 кв.м., с разпределение: входно антре, дневна стая с кухненски бокс, отделна спалня, баня с тоалетна и балкон. Имотът се предлага напълно обзаведен и оборудван, с нови мебели. Цената на апартамента е 64 000 евро. Имота е с готови документи, което ви дава възможност за бърза сделка.

Районът в който е позициониран комплекса е известен със своята отлична пътна инфраструктура и комуникации, като предлага уникално съчетание от свеж планински въздух и морски бриз.

Инфраструктура на комплекса:

*озеленена площ

*басейн с детска част,

зона за слънчеви бани и релакс

*кафене

*открит паркинг

*охрана и видеонаблюдение

Такса поддръжка: 8 € на кв.м. за година.

Този имот е отличен избор за тези, които търсят комфорт и удобства в близост до морето в Свети Влас. Комплексът предоставя спокойствие и сигурност, комбинирани с красиви зелени площи и близост до плажа. Този имот е подходящ както за лично ползване, така и за инвестиция с потенциал за отдаване под наем.

 

Защо да изберете нас?

- 19 години опит на пазара за недвижими имоти;- качество на обслужването и коректност;- ЛИЦЕНЗИРАН БРОКЕР-нашият управител е магистър по "Икономика на недвижима собственост", и е изучавала вещно право в университета, и "Основи в правото" в средното училище в специална паралелка - "Мениджмънт" с Евро квалификация и два чужди езика, като неин учител тогава е била днешната помощник-нотариус в една от нотариалните кантори, както и "Международно право" от второто и висше образование по специалност "Маркетинг". Това е най-висшият лиценз във областта на недвижимите имоти, и съответно това Ви дава спокойствие и сигурност при покупката на недвижим имот с нас!- безплатно юридическо обслужване - ние разполагаме с квалифициран юридически консултант, който се грижи нашите клиенти да преминат през всички правни аспекти на тяхната сделка, което им осигурява безпроблемност и спокойствие през целия процес!- винаги се стараем да поддържаме голям избор от оферти на ИЗГОДНИ ЦЕНИ;- за Вас ние предлагаме, това което отговаря на вашите желания и критерии, а не това което просто имаме в базата данни, а ако нямаме такъв имот се стараем да го намерим за Вас! Ние продаваме само това, което бихме си купили!- качествен подбор на предложенията и селекция от коректни продавачи.

Също така, безплатни огледи; за вас, нашите клиенти, сме винаги на линия 24/7; винаги някой от нашият екип е на разположение и на място; безплатна кратка фото сесия-специален подарък от нас за вас-10 кадъра на дигитален носител на специално подбрани панорамни места; безплатен кратък екскурзионен тур с гид в избраната от вас дестинация за покупка на недвижим имот; прекрасен екип от търпеливи професионалисти, владеещи-английски, немски, руски, френски и други езици.

Ние не носим отговорност за точността и пълнотата на информацията, предоставена ни от продавачите на имотите. Всички данни и описания на имотите са базирани на информация, получена от продавачите, и може да съдържат неточности или пропуски.

40 km. 450 м. 1 минута 10 мин.
Имотът се намира в Свети Влас

Град Свети Влас е разположен на брега на Черно море и в подножието на южните склонове на източна Стара Планина. Градът се намира в непосредствена близост до: Бургас - 40 км, Несебър - 8 км, Слънчев бряг - 4 км, Paradise Beach - 1,5 км, Елените 2 км.
Свети Влас първоначално е основан през втори век като тракийско селище с името "Лариса", през 14 век приема името на Свети Влас - животновъд, лечител и покровител на търговците. През годините на османското владичество са известни няколко имена на селото и всички са свързани с манастирите около селото. Турците го наричали Кючюк манастир, а в регистрите е записано като село Манастир.
Превъзходното съчетание - Балкан с море, превръщат Свети Влас в селище с уникален климат, койтооказва  целебно  въздействие върху белодробни заболявания.
Плажните ивици са с обща дължина около 1,5 км и средна ширина 15 метра. Основните плажове са централен , малкия и плажа до новата Марина - яхтено пристанище, под комплекс Манастира. В източния край на плажната ивица е рзположена и водната база на местните рибари, а до нея в се намира модерно яхтено пристанище. 
Районът, където е разположен градът, е най-голямата туристическа зона на България. На практика е непризнатата българска ривиера оформена от Ахелой, Равда, Слънчев бряг, Зора, Санаториума(между Свети Влас и Зора), Инцараки, Свети Влас, Paradise Beach (Робинзон) и Елените. Предполага се, че в недалечно бъдеще тази огромна и невероятна туристическа зона ще достигне до нос Емине, който се намира на 5 км. от Свети Влас
.

 

А може би ще ви хареса
№ 2137 Созопол
Площ: 54 m2
Стаи: 2
64 000 €
№ 2140 Созопол
Площ: 54 m2
Стаи: 2
64 000 €
№ 2141 Созопол
Площ: 54 m2
Стаи: 2
64 000 €
№ 4905 Несебър
Площ: 52 m2
Стаи: 2
63 000 €
№ 5000 Слънчев бряг
Площ: 58 m2
Стаи: 3
64 900 €
№ 5072 Слънчев бряг
Площ: 73 m2
Стаи: 3
63 500 €
Ако имате въпроси , моля попълнете формата:
Задължително попълнете e-mail:
Име и фамилия:
E-mail:
Телефон:
Ваш въпрос:

+359 988 955 917     office@modaproperty.ru