Код №
    
          >
№ 5040 - Голямо, двупространственно студио
 
Кошарица
Площ:45 m2
Стаи:1
Етаж:2
Степен:не обзаведен
27500 €

Комплексът се намира в Кошарица-само на 3 километра от Слънчев бряг и град Свети Влас. Тих и спокоен район, подходящ за почивка или почивка, с прекрасна гледка.

Такса поддръжка 350 euro

 

Кошарица е малко селце, разположено на 3-4 км от популярния курорт Слънчев бряг, в подножието на Стара Планина, на брега на Черно море.

 

На територията на селото са открити археологически находки от тракийско време. По-късно е обитаван от славяни и българи, тук също са открити следи от престоя на римляните и ценни находки. В един от историческите периоди селото е превзето от византийците и след това върнато на българите, след това отново превзето от византийците и след това е под османско владение. До освобождението на България територията остава под турско влияние, но това не променя българския начин на живот и идентичност. Сегашното селище е основано в началото на 19 век.

Основателите на селото са Дядо Джон и неговите наследници. Основан е на територията на селото през 1846г. Името Кошарица се появи по-късно. Коренът му е 'порта, кошари за животни', т.е. плевня, животновъдни съоръжения. Животновъдството е основното занимание на населението.

Днес селото е много очарователно, запазило своята чистота и красота. Селото е разположено в подножието на Стара Планина и има прекрасна гледка към Стария град Несебър.

29km 5KM 2min 5KM
Имотът се намира в Кошарица

Кошарица-тихо и спокойно място. Уникално съчетание от море, гора и планина. Подходящо място за отдих или целогодишно живеене. Кошарица е малко село, разположено на 3 - 4 км от популярния курорт Слънчев бряг, в подножието на Стара планина на веригата, на брега на Черно море. Красиво разположен между морето и планините, курортът предлага отлични условия за отдих и туризъм, и става все по-популярна туристическа дестинация. На територията на селото намерени археологически находки от тракийско време. По-късно тук са населени със славяни и българи също са намерени следи от римляните и ценни находки. В една от историческите периоди на селото заловен от византийците, а след това се връща към българите, а след това отново заловен от византийците, а след това преминава във владение на Османската империя. До Освобождението на България, на територията остава под турско влияние, но това не променя българския начин на живот и идентичност. Сегашната Селището е основано в началото на ХIХ век. Основателите на селото считат за дядо Йоан и неговите наследници. Установява се на територията на селото през 1846 година. Името на Кошарица дойде по-късно. Коренът му - "сгънете, приюти за животни", т.е. Кошара, сгради за добитъка. Говедовъдство е основната професия на населението. Днес селото много очарователна, тя е запазила своята чистота и красота. Селото се намира в подножието на планинската верига Балкан (Стара планина) и красива гледка към стария град на Несебър, курорта Поморие, а при хубаво време по склоновете на Странджа планина. В близост до село Кошарица е обичано място за почивка на Слънчев бряг с многобройни забавления и нощен живот.

А може би ще ви хареса
№ 5027 Свети Влас
Площ: 30 m2
Стаи: 1
28 499 €
№ 4369 Банско
Площ: 76 m2
Стаи: 3
27 900 €
№ 4124 Поморие
Площ: 34 m2
Стаи: 1
27 800 €
№ 5040 Кошарица
Площ: 45 m2
Стаи: 1
27 500 €
Ако имате въпроси , моля попълнете формата:
Задължително попълнете e-mail:
Име и фамилия:
E-mail:
Телефон:
Ваш въпрос:

+359 988 955 917     office@modaproperty.ru