Код №
    
          >
№ 4995 - Самостоятелна едноетажна къща
 
Кошарица
Площ:135 m2
Стаи:3
Етаж:
Степен:обзаведен
117000 €

Буграс, с. Кошарица, 4 км. от Сл. бряг, самостоятелна едноетажна къща 135 кв.м., 2 спални, баня, WC, камина, двор 500 кв.м. 

 

Това е средно голямо село. Основното в него е местоположението. Кошарица се намира на няколко километра от известния курорт Слънчев Бряг. В близост се намира и летище Бургас, минава пътят за Варна, близо е древният град Несебър. В същото време градът е разположен между небето и морето, има добре развита инфраструктура, но няма шум, който е обичаен за популярните туристически центрове. Кошарица в България се счита за удобно място за живеене със семейството или в пенсия. Освен това това е обещаваща инвестиция, тъй като хотелите и развлекателните комплекси на Слънчев бряг се приближават все по-близо до селото.

29km 10MIN 5min 8KM
Имотът се намира в Кошарица

Кошарица-тихо и спокойно място. Уникално съчетание от море, гора и планина. Подходящо място за отдих или целогодишно живеене. Кошарица е малко село, разположено на 3 - 4 км от популярния курорт Слънчев бряг, в подножието на Стара планина на веригата, на брега на Черно море. Красиво разположен между морето и планините, курортът предлага отлични условия за отдих и туризъм, и става все по-популярна туристическа дестинация. На територията на селото намерени археологически находки от тракийско време. По-късно тук са населени със славяни и българи също са намерени следи от римляните и ценни находки. В една от историческите периоди на селото заловен от византийците, а след това се връща към българите, а след това отново заловен от византийците, а след това преминава във владение на Османската империя. До Освобождението на България, на територията остава под турско влияние, но това не променя българския начин на живот и идентичност. Сегашната Селището е основано в началото на ХIХ век. Основателите на селото считат за дядо Йоан и неговите наследници. Установява се на територията на селото през 1846 година. Името на Кошарица дойде по-късно. Коренът му - "сгънете, приюти за животни", т.е. Кошара, сгради за добитъка. Говедовъдство е основната професия на населението. Днес селото много очарователна, тя е запазила своята чистота и красота. Селото се намира в подножието на планинската верига Балкан (Стара планина) и красива гледка към стария град на Несебър, курорта Поморие, а при хубаво време по склоновете на Странджа планина. В близост до село Кошарица е обичано място за почивка на Слънчев бряг с многобройни забавления и нощен живот.

А може би ще ви хареса
№ 4855 Свети Влас
Площ: 80 m2
Стаи: 3
117 900 €
№ 4995 Кошарица
Площ: 135 m2
Стаи: 3
117 000 €
Ако имате въпроси , моля попълнете формата:
Задължително попълнете e-mail:
Име и фамилия:
E-mail:
Телефон:
Ваш въпрос:

+359 988 955 917     office@modaproperty.ru