Код №
    
          >
№ 4993 - Къща в много добро съснояние, строена от камък.
 
Бургас
Площ:140 m2
Стаи:
Етаж:2
Степен:обзаведен
17000 €

Стара къща в много добро съснояние, строена от камък, много стабилно строителство за продажба в с. Терзийско, България.Къщата е 140 кв общо двата етажа, 1,5 декар двор с много овощни дървета и др. Пред къщата има чудесна площадка с асма, осигуряваща прохладна сянка за летните дни и приятна атмосфера за вечеря навън. Външна лятна кухня, която може да бъде преправена на чудесна барбекю зона, окрасяваща дизайна на къщата.На етаж първи-антре, голям салон с бокс кухня, дневна, спалня и още една стая - тъмна за склад.На втори етаж, чрез външни стълби са разположени-тераса с чудесна гледка към селото и страхотна нощна панорама към светлините на град Карнобат.

Салон и 3 стаи. Тераса. Към терасата няма изход, но лесно може да се направи, като се реконструира някой от двата прозореца имащи изход към нея. На първият етаж може да се направи лесно и вътрешна баня. Къщата е общо с шест стаи.Разположена е в красиво и живописно малко българско спокойно еко село. До селото има чисто нов път. Наблизо, на 18км, има малки градчета - Карнобат и Сунгурларе на 9км. Гр. Бургас е на 94км. До него се стига по магистрала, така че на 30-50 минути сте в големия град, където има плаж, а също така и летище Бургас.

Село Терзийско се намира близо до град Сунгурларе и близо до село Огнен и Искра. Надморската му височина е приблизително 500 м. Селото се намира в хълмиста местност, което разкрива прекрасна панорама към долината. Около селото има прекраси широколистни и иглолистни гори, живописно обграждащи язовири, и поточета. В центъра има поща, малък магазин, кафе с панорамен бар, нова църква, чешма с басейни, които служат за пране на дрехи. Извън селото на 2 км се намира чешмата ”Аврамовца”. В Село Терзийско се намира местността Лалика. Там има много диворастящи лалета с различни цветове и люляк. Също така има 2 много красиви язовира в близост и множество панорамни места за разходка и излет. Красива гора. В селото всяка година на Гергьовден 6 май има събор. В областта на село Терзийско се намира и връх Кръста с надморска височина от 472 m.

Тук Ви очакват спокойствие и красота. В къщата може да се започне да се живее, докато се прави ремонт, според ваш избор, ако желаете такъв. До скоро /около предо 6 години/ е живяно в нея и е в добро състояние, но е със стари мебели и не е модерно направена.

Дървена дограма. Конструкция - тухла и камък. Изцяло сменен покрив преди около 15 години. В момента по покрива има козметичен ремонт зо 350лв. /измазване около комините/ и пренареждане на малко киримеди върху уламата/. Зад къщата и от страни има множество стопански постройки, навеси, и помещения за работилници, строени последните години и др. Там лесно може да се направи баня, която да се свърже с къщата. Има гараж, който може лесно да свърже с къщата също, така че банята и гаража да делят един общ коридор, например. Тоалетната е външна в момента.Региона е живописен. Известен е с винарството също така. Районът е екологично чист и можете да си закупите много био продукти - директно от производителя (овче мляко, яйца, грозде, сливи, домати и др.Гарантирано бягство от стреса на големият град. Всичката зеленина обграждаща селото, дейстава релаксиращо и анти-стресово! Зеленият РАЙ!

Без комисионни от продавачи и купувач! Директна сделка!

ЦЕНА 17 000€

Имотът се намира в Бургас

Бургас

Обща информация: Бургас е вторият по големина град на Българското Черноморие и два пъти е избран за най-добрият град за живеене в България. Разположен в най-отдалечената западна част на Бургаския залив на 390 км източно от София. Малката надморска височина на крайбрежието е спомогнала за формирането на три лагуни, които са в непосредствена близост до града. Атанасовското, Бургаското и Мандренското езера са известна туристическа дестинация и впечатляват посетителите с околната си среда и естествената си красота. Градът е разположен между морето и първите две езера. 

История: В античността Бургас е бил малък римски град, наричан Деултум. По-късно е бил известен като Дебелт, което служи за име на днешното село Дебелт. През Средновековието е била издигната малка крепост, наречена Пиргос. Тя е била използвана като наблюдателница. През 17 век Бургас получава сегашното си име. Оттогава градът се разраства и се развива като търговски и индустриален център, но е най-известен, заради туристическите си обекти. Днес Бургас е вторият по големина черноморски град и четвърти по брой на населението в България, след София, Пловдив и Варна. Бургас е отправна точка към главните черноморски курорти Несебър, Созопол, Дюни, Елените и много други.

националната култура и духа на Черноморското крайбрежие. 
За да опознаете града, ви препоръчваме да започнете от регионалния исторически музей.
Забележителности : В Бургас и околностите му има множество забележителности, които представят ван през 1925 г. и днес в него се помещава археологическият отдел с богата колекция от находки от времето на античните черноморски колонизатори. Изложени са керамични съдове, предмети от ежедневието, антични монети, бижута, инструменти и макети на древните селища. Има също и експозиция, проследяваща модерната история на България.

 
Художествената галерия е основана през 1945 г. и представлява зали, в които са показани творби на български и чуждестранни художници и икони, рисувани от възрожденски зографи. 
Морската градина е прекрасно място, където жителите и гостите на града могат да се разходят и да отпочинат сред прекрасната природа и морския въздух. Паркът е разположен на възвишение на брега и е покрит с красиви цветни лехи, дървета и скулптури. В границите на парка има казино, малък зоопарк и летен театър, който е домакин на годишните международни фолклорни фестивали. 
Централният плаж се намира точно под Морската градина. Към него води прекрасно стълбище, обвито в зеленина.
Катедралата „Св. Св. Кирил и Методий” е друга забележителност, която привлича с възхитителните си фрески и олтара с уникални дърворезби. 

Етнографският музей също заслужава специално внимание. Интересна е колекцията от традиционни кукерски маски, типични носии и ритуални атрибути, както и видео залата, в която се прожектират исторически и етнографски филми.

Експозициите в природонаучния музей дават представа за геоложкия състав на района, както и за местната флора и фауна. Показани са повече от 1000 вида насекоми и влечуги, както и защитени видове. 
Филхармонията, операта, драматичният и кукленият театър допринасят за културната атмосфера на града.

Бургас е домакин на много фестивали и празнични чествания. През април са дните на класическата немска и австрийска музика. В края на май е международния фестивал на детските хорове, през май и юни се състои фестивалът на малките театрални форми – „Театър в кутия”. Триседмичният фестивал на оперната и класическата музиката е през юли, международният фолклорен фестивал и седмицата на изкуствата за деца са през август. Международният поп и джаз фестивал „Бургас и морето” е през септември, а фестивалът на латиноамерикански танци е през декември. 

Транспорт:Летище „Бургас” е отворено за вътрешни и международни полети. Полетът до столицата София отнема 40 мин. Градът е свързан със всяка точка от страната чрез републиканската пътна мрежа. 

Околности: Бургаското езеро е най-голямото естествено езеро в България с площ от 27.6 квадратни километра и дълбочина до 1.3 м. Езерото е обитавано от различни видове, сред които 60 вида риби, 60 безгръбначни и 254 вида птици. В езерото гнездят много пеликани, ибиси и чапли. 

Атанасовското езеро е разположено между летището и града. Тук гнездят много прелетни и морски птици. Наблизо има биосферен резерват. Езерото предлага благоприятни условия за риболов, плуване и отдих. 

Мандренското езеро е разположено на 10 км южно от града и също е важен орнитоложки резерват с огромни птичи популации през лятото. В езерото са се формирали красиви малки лагуни и е отлично в място за отдих. 

Островът Св. Анастасия е на 6 километра югоизточно от града. На острова има отлично запазена стара църква, която впечатлява с архитектурата си. 


 Минералните бани са на 13 км северозападно от града по посока Айтос. Останки от римски град, наречен „Аетос” са били открити в близост до минералните извори. Мястото е известно заради лечебната си кал. 

Парк „Отманли е на 15 км от Бургас близо до нос Чокалия. Заема площ от 6000 декара сред гъста гора. Има ловен резерват и бунгала за почивка.

А може би ще ви хареса
№ 4525 Слънчев бряг
Площ: 43 m2
Стаи: 1
17 500 €
№ 3938 Село
Площ: 140 m2
Стаи: 6
17 000 €
№ 4993 Бургас
Площ: 140 m2
Стаи:
17 000 €
Ако имате въпроси , моля попълнете формата:
Задължително попълнете e-mail:
Име и фамилия:
E-mail:
Телефон:
Ваш въпрос:

+359 988 955 917     office@modaproperty.ru