Код №
    
          >
№ 4659 - Двуетажна обзаведена редова къща в Свети Влас! 100 метра от плажа
 
Свети Влас
Площ:110 m2
Стаи:3
Етаж:2
Степен:обзаведен
122000 €

Двуетажна вила от типа "градска къща", с обща площ от 109,71 м2, напълно обзаведена. Разположението на първия етаж е отворено и включва дневна зона, трапезария, кухня, откъдето можете да излезете на просторна веранда и баня за гости. Красиво вътрешно стълбище води до втория етаж, който включва две спални за собствениците /всяка с достъп до балкона/ и баня.

Вилата се намира в жилищен нискоетажен комплекс, разположен на 100 метра от Черно море в курорта Свети Влас. Комплексът разполага с общ басейн със сектор за деца, паркинг и тревни площи. Жилищният комплекс е разположен в развита инфраструктура - само на няколко минути пеша (магазини, ресторанти, клубове, открити тенис кортове, СПА центрове, спортно училище за деца, детска градина, една от най-добрите пристанища в Европа за яхти, три- и петзвездни хотели). 

БЕЗ КОМИСИОННА

ЦЕНА 122 000 ЕВРО  

Допълнителна информация: Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време, свържете се с нас на посочените телефони. Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит в размер на 2000€, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на окончателен договор. Огледите са безплатни. Преди оглед клиентът подписва Протокол за оглед с Агенцията.

29km 2min 5min 700m
Имотът се намира в Свети Влас

Град Свети Влас е разположен на брега на Черно море и в подножието на южните склонове на източна Стара Планина. Градът се намира в непосредствена близост до: Бургас - 40 км, Несебър - 8 км, Слънчев бряг - 4 км, Paradise Beach - 1,5 км, Елените 2 км.
Свети Влас първоначално е основан през втори век като тракийско селище с името "Лариса", през 14 век приема името на Свети Влас - животновъд, лечител и покровител на търговците. През годините на османското владичество са известни няколко имена на селото и всички са свързани с манастирите около селото. Турците го наричали Кючюк манастир, а в регистрите е записано като село Манастир.
Превъзходното съчетание - Балкан с море, превръщат Свети Влас в селище с уникален климат, койтооказва  целебно  въздействие върху белодробни заболявания.
Плажните ивици са с обща дължина около 1,5 км и средна ширина 15 метра. Основните плажове са централен , малкия и плажа до новата Марина - яхтено пристанище, под комплекс Манастира. В източния край на плажната ивица е рзположена и водната база на местните рибари, а до нея в се намира модерно яхтено пристанище. 
Районът, където е разположен градът, е най-голямата туристическа зона на България. На практика е непризнатата българска ривиера оформена от Ахелой, Равда, Слънчев бряг, Зора, Санаториума(между Свети Влас и Зора), Инцараки, Свети Влас, Paradise Beach (Робинзон) и Елените. Предполага се, че в недалечно бъдеще тази огромна и невероятна туристическа зона ще достигне до нос Емине, който се намира на 5 км. от Свети Влас
.

 

А може би ще ви хареса
№ 4659 Свети Влас
Площ: 110 m2
Стаи: 3
122 000 €
Ако имате въпроси , моля попълнете формата:
Задължително попълнете e-mail:
Име и фамилия:
E-mail:
Телефон:
Ваш въпрос:

+359 988 955 917     office@modaproperty.ru