Код №
    
          >
№ 4515 - Двустаен апартамет за продажба в елитен комплекс на братя Диневи, до яхтеното пристанище, Свети Влас
 
Свети Влас
Площ:60 m2
Стаи:2
Етаж:2
Степен:обзаведен
46900 €

Предлагаме за продажба обзаведен двустаен апартамент, в елитен комплекс в Диневи Резорт в гр. Свети Влас. Намира се в близост до плажа и модерното яхтено пристанище "Марина Диневи". Апартаментът е с чиста жилищна площ от 60 кв.м и е на втори етаж. Разстоянието до морето е 200 метра. Жилището е напълно обзаведено и готово, мебелите и уредите са висок клас.  Това е и една чудесна инвестиция!

 

Удобства в комплекса и подробности за имота:  ресторант(в комплекса)· бар(200 м)· пазар(150 м)· автобусна спирка(100 м)· възможност за отдаване под наем· детска площадка· рецепция· паркинг· охрана· детски басейн· басейн·

Годишна такса поддръжка (550 евро). Мебелите и оборудването влизат в цената.

 

Комплексът се намира в непосредствена близост до центъра на Свети Влас, до яхтеното пристанище и до плажа. Изцяло е решен в традиционен български архитектурен стил. Дървото и естественият камък, съчетани с извитите арки на терасите ни пренасят във възрожденското време на 19 век. В центъра на комплекса е разположена градина, с много цветя, жив плет и декоративни елементи, напомнящи уютен двор от миналите времена, в които модерният човек да потърси отмора.

 

БЕЗ КОМИСИОННА!

 

ЦЕНА  46 900€

 

Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време! Моля, свържете се с нас на посочените телефони. Имотът, може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит в размер на 2000€, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи, и започва подготовка на документите за сключване на окончателен договор. Огледите са безплатни. Преди оглед клиентът подписва Протокол за оглед.

 

29km 3min 2min 200m
Имотът се намира в Свети Влас

Град Свети Влас е разположен на брега на Черно море и в подножието на южните склонове на източна Стара Планина. Градът се намира в непосредствена близост до: Бургас - 40 км, Несебър - 8 км, Слънчев бряг - 4 км, Paradise Beach - 1,5 км, Елените 2 км.
Свети Влас първоначално е основан през втори век като тракийско селище с името "Лариса", през 14 век приема името на Свети Влас - животновъд, лечител и покровител на търговците. През годините на османското владичество са известни няколко имена на селото и всички са свързани с манастирите около селото. Турците го наричали Кючюк манастир, а в регистрите е записано като село Манастир.
Превъзходното съчетание - Балкан с море, превръщат Свети Влас в селище с уникален климат, койтооказва  целебно  въздействие върху белодробни заболявания.
Плажните ивици са с обща дължина около 1,5 км и средна ширина 15 метра. Основните плажове са централен , малкия и плажа до новата Марина - яхтено пристанище, под комплекс Манастира. В източния край на плажната ивица е рзположена и водната база на местните рибари, а до нея в се намира модерно яхтено пристанище. 
Районът, където е разположен градът, е най-голямата туристическа зона на България. На практика е непризнатата българска ривиера оформена от Ахелой, Равда, Слънчев бряг, Зора, Санаториума(между Свети Влас и Зора), Инцараки, Свети Влас, Paradise Beach (Робинзон) и Елените. Предполага се, че в недалечно бъдеще тази огромна и невероятна туристическа зона ще достигне до нос Емине, който се намира на 5 км. от Свети Влас
.

 

А може би ще ви хареса
№ 1154 Несебър
Площ: 52 m2
Стаи: 3
47 500 €
№ 1212 Слънчев бряг
Площ: 52 m2
Стаи: 2
47 300 €
№ 1337 Слънчев бряг
Площ: 61 m2
Стаи: 2
47 460 €
№ 4508 Свети Влас
Площ: 58 m2
Стаи: 1
46 500 €
№ 4515 Свети Влас
Площ: 60 m2
Стаи: 2
46 900 €
№ 1489 Свети Влас
Площ: 66 m2
Стаи: 2
45 931 €
Ако имате въпроси , моля попълнете формата:
Задължително попълнете e-mail:
Име и фамилия:
E-mail:
Телефон:
Ваш въпрос:

+359 988 955 917     office@modaproperty.ru