Код №
    
          >
№ 4369 - Мезонет с панорамна гледка към планината в Банско, 2 спални, 2 бани, само за 27 900€
 
Банско
Площ:76 m2
Стаи:3
Етаж:5
Степен:акт 16, обзавед
27900 €

Атрактивен апартамент тип мезонет се предлага за продажба в град Банско. Имотът е с две спални и две бани. Площ - 76 кв.м. на пети етаж. Апартаменът е напълно обзаведен и оборудван. От имота се открива прекрасна гледка към Пирин планина.

Апартхотелът се намира в непосредствена близост до Национален Парк Пирин, на около 750 метра от начална станция на лифта и на около 350 метра от ски пътя, в местноста Кошерината. Удобства и развлечения: спа център (закрит басейн, сауна, парна баня, фитнес); ресторант; лоби бар; паркинг; тенис на корт; билярд; тенис на маса.

Без комисионна от купувача.

Цена 27 900€

Имотът се намира в Банско

Банско е древен български град с добра инфраструктура и висококачествени ски писти. Дебелата снежна покривка достига до 2 метра и  се задържа там от ноември до края на април.

Ски пистите на Банско  са добре оборудвани, сигурни и отговарят на всички изисквания. Дължината им е около 70 km. Самият курорт е разделен на три ски- зони : Чалин валог, Шилигарника и Бъндеришка поляна.

Чалин валог(1467 m) е най-малката и ниско разположена ски-зона, подходяща предимно за начинаещи и за обучение. Шилигарника (1725 метра) е дълга и разполага с разнообразни писти за средно напреднали. Бъндеришка поляна” е ски зона (1635 m)  е подходяща за напреднали скиори големи скиори и за ски  бягане.

Банско е рай за сноубордистите, за които има специално оборудвано  място и разполага с най-модерно оборудване.

Развлечение, разглеждане на забележителности и атракции в Банско

В Банско можете да посетите музея за стенописи  и дърворезби (сред тях -  изложба на икони, на  известната в целия свят училище на иконопис, старатацърква  Светата Троица, къща- музей, национална етнографска изложба). Организират сеекскурзии до София, Пловдив и съседния Мелник, както и до Роженски, Рилски и Бачковски манастир.

Банско е известно и с термалните си извори. Банско  е един уникален град, съчетал в себе си всичко хубаво и полезно.

Градът, въпреки малкия си размер, има десетки архитектурни паметници и е известен с живописната красота на Пирин планина.

 Банско предлага много възможности за възстановяване и лечение - лечебни извори, термални басейни с течаща вода, радонови бани на открито на брега на планинска река.

Банско се намира в близост до Национален парк "Пирин", който е включен в списъка на националните паркове и резервати на ООН, както и в списъка на културните и природнизабележителности на ЮНЕСКО. Паркът е богат на езера, водопади, пещери, вековни дървета и исторически места.

 "Чалин валог", "Тодорова орница", "Демянишка поляна", "Шилигарника" и хижите  "Демяница", "Бъндерица", "Гоце Делчев", "Безбог" и др. предлагат отлични условия за летен и зимен туризъм и отдих със своите ски лифтове и въжени линии.

ВодопадитеБъндеришки скок”, Демянишки скок”, Юленски скок” / „скок” в Банско наричат водопад / . Пещерата "Бъндерица", както и седем вековни дървета са обявени за защитени природни обекти. Сред тях е вековна Байкушевата мура, която  не е просто едно дърво, а институция на Пирин планина.

 

През лятото любителите на екстремните спортове могат да наемат най-новите модели на най-големите европейски производители на планински велосипеди. Ски пистите през този сезон могат да се използват като маршрут за планински велосипеди. 

Хубавите летни дни дават възможност за организиране и приятнипикници и екскурзии. Отлични природни условия  предлага Чалин валог

Банско  привлича и тези, които са пристрастени към лова и риболова. Много е трудно да се замени  чувството на приятно очакване при лов и риболов и само, който с въдица  в ръцете си в продължение на часове е очаквал своя улов, може да си представи емоционалното удоволствие и приятната умора след риболова.

  

 

А може би ще ви хареса
№ 5027 Свети Влас
Площ: 30 m2
Стаи: 1
28 499 €
№ 4369 Банско
Площ: 76 m2
Стаи: 3
27 900 €
№ 5031 Свети Влас
Площ: 30 m2
Стаи: 1
28 900 €
№ 4124 Поморие
Площ: 34 m2
Стаи: 1
27 800 €
№ 5040 Кошарица
Площ: 45 m2
Стаи: 1
27 500 €
Ако имате въпроси , моля попълнете формата:
Задължително попълнете e-mail:
Име и фамилия:
E-mail:
Телефон:
Ваш въпрос:

+359 988 955 917     office@modaproperty.ru