Код №
    
          >
№ 3938 - Къща в много добро състояние, строена от камък в село Терзийско, област Бургас
 
Село
Площ:140 m2
Стаи:6
Етаж:2
Степен:обзаведен
17000 €

 

Къщата е 140 кв общо двата етажа, 1,5 декар двор с много овощни дървета и др. Пред къщата има чудесна площадка с асма, осигуряваща прохладна сянка за летните дни и приятна атмосфера за вечеря навън. Външна лятна кухня, която може да бъде преправена на чудесна барбекю зона, окрасяваща дизайна на къщата.

На етаж първи-антре, голям салон с бокс кухня, дневна, спалня и още една стая – тъмна за склад.

На втори етаж, чрез външни стълби са разположени-тераса с чудесна гледка  към селото и страхотна нощна панорама към светлините на град Карнобат. Салон и 3 стаи. Тераса. Към терасата няма изход, но лесно може да се направи, като се реконструира някоЙ от двата прозореца имащи изход към нея. Къщата е общо с шест стаи.

Разположена е в красиво и  живописно малко българско спокойно еко село. До селото има чисто нов път. Наблизо, на 18км, има малки градчета - Карнобат и Сунгурларе на 9км. Гр. Бургас е на 94км. До него се стига по магистрала, така че на 30-50 минути сте в големия град, където има плаж, а също така и летище Бургас. Село Терзийско се намира близо до град Сунгурларе и близо до село Огнен и Искра. Надморската му височина е приблизително 500 м. Селото се намира в хълмиста местност, което разкрива прекрасна панорама към долината. Около селото има прекраси широколистни и иглолистни гори, живописно обграждащи язовири, и поточета. В центъра има поща, малък магазин, кафе с панорамен бар, нова църква, чешма с басейни, които служат за пране на дрехи. Извън селото на 2 км се намира чешмата "Аврамовца". В Село Терзийско се намира местността Лалика. Там има много диворастящи лалета с различни цветове и люляк. Също така има 2 много красиви язовира в близост и множество панорамни места за разходка и излет. Красива гора. В селото всяка година на Гергьовден 6 май има събор. В областта на село Терзийско се намира и връх Кръста с надморска височина от 472 m.

Тук Ви очакват спокойствие и красота. В къщата може да се започне да се живее, докато се прави ремонт, според ваш избор, ако желаете такъв. До скоро /около предо 6 години/ е живяно в нея и е в добро състояние, но е със стари мебели и не е модерно направена. Дървена дограма. Конструкция - тухла и камък. Изцяло сменен покрив преди около 15 години. Зад къщата и от страни има множество стопански постройки, навеси и др. Там лесно може да се направи баня, която да се свърже с къщата. Има гараж, който може лесно да свърже с къщата също, така че банята и гаража да делят един общ коридор, например. Тоалетната е външна. Региона е живописен. Известен е с винарството също така. Районът е екологично чист и можете да си закупите много био продукти – директно от производителя (овче мляко, яйца, грозде, сливи, домати и др. 

Дървена дограма. Конструкция - тухла и камък. Изцяло сменен покрив преди около 15 години. В момента по покрива има козметичен ремонт зо 350лв. /измазване около комините/ и пренареждане на малко киримеди върху уламата/. Зад къщата и от страни има множество стопански постройки, навеси, и помещения за работилници, строени последните години и др. Там лесно може да се направи баня, която да се свърже с къщата. Има гараж, който може лесно да свърже с къщата също, така че банята и гаража да делят един общ коридор, например. Тоалетната е външна в момента.Региона е живописен. Известен е с винарството също така. Районът е екологично чист и можете да си закупите много био продукти - директно от производителя (овче мляко, яйца, грозде, сливи, домати и др.Гарантирано бягство от стреса на големият град. Всичката зеленина обграждаща селото, дейстава релаксиращо и анти-стресово! Зеленият РАЙ!

Гарантирано бягство от стреса на големият град. Всичката зеленина обграждаща селото, дейстава релаксиращо и анти-стресово!

Без комисионни от продавачи и купувач! Директна сделка!

 ЦЕНА 17 000€

Кратко видео от имота:

https://www.facebook.com/reel/972273033739686?s=yWDuG2&fs=e

94
Имотът се намира в Село

Град Свети Влас е разположен на брега на Черно море и в подножието на южните склонове на източна Стара Планина. Градът се намира в непосредствена близост до: Бургас - 40 км, Несебър - 8 км, Слънчев бряг - 4 км, Paradise Beach - 1,5 км, Елените 2 км.
Свети Влас първоначално е основан през втори век като тракийско селище с името "Лариса", през 14 век приема името на Свети Влас - животновъд, лечител и покровител на търговците. През годините на османското владичество са известни няколко имена на селото и всички са свързани с манастирите около селото. Турците го наричали Кючюк манастир, а в регистрите е записано като село Манастир.
Превъзходното съчетание - Балкан с море, превръщат Свети Влас в селище с уникален климат, койтооказва  целебно  въздействие върху белодробни заболявания.
Плажните ивици са с обща дължина около 1,5 км и средна ширина 15 метра. Основните плажове са централен , малкия и плажа до новата Марина - яхтено пристанище, под комплекс Манастира. В източния край на плажната ивица е рзположена и водната база на местните рибари, а до нея в се намира модерно яхтено пристанище. 
Районът, където е разположен градът, е най-голямата туристическа зона на България. На практика е непризнатата българска ривиера оформена от Ахелой, Равда, Слънчев бряг, Зора, Санаториума(между Свети Влас и Зора), Инцараки, Свети Влас, Paradise Beach (Робинзон) и Елените. Предполага се, че в недалечно бъдеще тази огромна и невероятна туристическа зона ще достигне до нос Емине, който се намира на 5 км. от Свети Влас
.

 

А може би ще ви хареса
№ 3938 Село
Площ: 140 m2
Стаи: 6
17 000 €
№ 4993 Бургас
Площ: 140 m2
Стаи:
17 000 €
№ 5084 Свети Влас
Площ: 20 m2
Стаи:
16 690 €
Ако имате въпроси , моля попълнете формата:
Задължително попълнете e-mail:
Име и фамилия:
E-mail:
Телефон:
Ваш въпрос:

+359 988 955 917     office@modaproperty.ru