Code №
    
          >
№ 2957 - Отличен апартамент на първа линия на плажа Робинзон в предпочитания морски курорт Свети Влас
 
Свети Влас
Площ:97 m2
Стаи:3
Етаж:2
Степен:Oбзаведен
123000 €

Това е един комплекс, разположен в ексклузивен район на Свети Влас. Комплексът е с отлично местоположение, на брега на морето, с чудесни съоръжения за цялото семейство.

Удобствата включват:
Два хранителни центрове
Два ресторанта
Коктейл Бар
Ресторант на самообслужване
Басейн с изкуствени вълни, водна пързалка и релакс зона
Басейни за двете възрастни и деца
Супермаркет
Магазини
Фитнес апартамент със сауна
Детски площадки
Асансьори и лесен достъп до всички апартаменти
Център за красота с Фризьорски
Тенис корт / футболно игрище
Интернет клуб
Частен плаж

35km 2min 2min. 5min
Имотът се намира в Свети Влас

Град Свети Влас е разположен на брега на Черно море и в подножието на южните склонове на източна Стара Планина. Градът се намира в непосредствена близост до: Бургас - 40 км, Несебър - 8 км, Слънчев бряг - 4 км, Paradise Beach - 1,5 км, Елените 2 км.
Свети Влас първоначално е основан през втори век като тракийско селище с името "Лариса", през 14 век приема името на Свети Влас - животновъд, лечител и покровител на търговците. През годините на османското владичество са известни няколко имена на селото и всички са свързани с манастирите около селото. Турците го наричали Кючюк манастир, а в регистрите е записано като село Манастир.
Превъзходното съчетание - Балкан с море, превръщат Свети Влас в селище с уникален климат, койтооказва  целебно  въздействие върху белодробни заболявания.
Плажните ивици са с обща дължина около 1,5 км и средна ширина 15 метра. Основните плажове са централен , малкия и плажа до новата Марина - яхтено пристанище, под комплекс Манастира. В източния край на плажната ивица е рзположена и водната база на местните рибари, а до нея в се намира модерно яхтено пристанище. 
Районът, където е разположен градът, е най-голямата туристическа зона на България. На практика е непризнатата българска ривиера оформена от Ахелой, Равда, Слънчев бряг, Зора, Санаториума(между Свети Влас и Зора), Инцараки, Свети Влас, Paradise Beach (Робинзон) и Елените. Предполага се, че в недалечно бъдеще тази огромна и невероятна туристическа зона ще достигне до нос Емине, който се намира на 5 км. от Свети Влас
.

 

А може би ще ви хареса
№ 1572 Поморие
Площ: 106 m2
Стаи: 4
122 500 €
№ 2959 Свети Влас
Площ: 104 m2
Стаи: 3
123 988 €
№ 2957 Свети Влас
Площ: 97 m2
Стаи: 3
123 000 €
Ако имате въпроси , моля попълнете формата:
Задължително попълнете e-mail:
Име и фамилия:
E-mail:
Телефон:
Ваш въпрос:

+359 988 955 917     office@modaproperty.ru