Code №
    
          >
№ 2472 - Апартаменти в нов комплекс, класса лукс, на първа линия на морето, разположен на самия бряг!
 
Свети Влас
Площ:88 m2
Стаи:3
Етаж:1
Степен:
172127 €

Комплексът е разположен в централната част на залива, който е в близост до Слънчев бряг и само на 8 км от историческия град Несебър. Комплексът се намира само на 300 метра или на 5 минути пеша от модерния Яхт клуб в Свети Влас.

 

Първата сграда се състои от три секции A / B / C, предлагащ апартаменти, вариращи 30-197 кв.м. сред които можете да изберете една, две, три, четири-стайни апартаменти. Някои от тях predstvlyayu студио апартамент. Благодарение на чудесното местоположение на по-голямата част от апартаментите са с една неописуема гледка към морето.

 

Втората сграда се състои от две секции A / B, предлагащ апартаменти, вариращи 42кв.м-129 кв.м. сред които можете да изберете еднoстаен, двустаен или тристаен апартамент. Някои от предложенията са  студио апартамент.

 

Сградата е построена от естествени материали, тухлени стени, измазани и многопластова топло и шумоизолация, дограма с термомост. Апартаментите ще бъдат завършени "до ключ", климатизирани, с напълно завършени бани със стъклена

душ / вана или / и всички необходими аксесоари и подово отопление. Метални входни врати, както и интериора - интериорни MDF. Подови настилки, предлагат се гранитогрес или ламинат - по заявка.

 

На територията на комплекса има:

• закрит и открит паркинг

• Зелени площи с развлекателна

• SPA център

• Фитнес център

• ресторант

• рецепция

• Асансьори във всички сгради

 

 

Осигуряване на професионална целогодишна охрана и поддръжка на комплекса.

35km 1min. 2min 300m
Имотът се намира в Свети Влас

Град Свети Влас е разположен на брега на Черно море и в подножието на южните склонове на източна Стара Планина. Градът се намира в непосредствена близост до: Бургас - 40 км, Несебър - 8 км, Слънчев бряг - 4 км, Paradise Beach - 1,5 км, Елените 2 км.
Свети Влас първоначално е основан през втори век като тракийско селище с името "Лариса", през 14 век приема името на Свети Влас - животновъд, лечител и покровител на търговците. През годините на османското владичество са известни няколко имена на селото и всички са свързани с манастирите около селото. Турците го наричали Кючюк манастир, а в регистрите е записано като село Манастир.
Превъзходното съчетание - Балкан с море, превръщат Свети Влас в селище с уникален климат, койтооказва  целебно  въздействие върху белодробни заболявания.
Плажните ивици са с обща дължина около 1,5 км и средна ширина 15 метра. Основните плажове са централен , малкия и плажа до новата Марина - яхтено пристанище, под комплекс Манастира. В източния край на плажната ивица е рзположена и водната база на местните рибари, а до нея в се намира модерно яхтено пристанище. 
Районът, където е разположен градът, е най-голямата туристическа зона на България. На практика е непризнатата българска ривиера оформена от Ахелой, Равда, Слънчев бряг, Зора, Санаториума(между Свети Влас и Зора), Инцараки, Свети Влас, Paradise Beach (Робинзон) и Елените. Предполага се, че в недалечно бъдеще тази огромна и невероятна туристическа зона ще достигне до нос Емине, който се намира на 5 км. от Свети Влас
.

 

А може би ще ви хареса
№ 2472 Свети Влас
Площ: 88 m2
Стаи: 3
172 127 €
Ако имате въпроси , моля попълнете формата:
Задължително попълнете e-mail:
Име и фамилия:
E-mail:
Телефон:
Ваш въпрос:

+359 988 955 917     office@modaproperty.ru