Code №
    
          >
№ 1385 - ИЗГОДНА ПРЕПРОДАЖБА!!! Двустаен апартамент на брега на морето в Свети Влас
 
Свети Влас
Площ:75 m2
Стаи:2
Етаж:1
Степен:обзаведен
54720 €

Комплексът е разположен в близост до селище Елените, в прекрасно място в район с романтичното име "Робинзон", в подножието на планината и в същото време на брега на морето - всичко това създава неповторима атмосфера, уникална комбинация от морски и планински въздушни течения.

Комплексът ще Ви предложи, освен да се отпуснете на плажа, край басейна с река, преминаваща през целия комплекс, на басейна за възрастни с джакузи, както и басейн за деца. Вие и вашите деца ще имат възможност да прекарват времето си в четири детски площадки с пързалки, фитнес център, сауна, център за красота, медицински център, супермаркет, пицария, ирландски бар, ресторант и градина.

Инфраструктура:

Басейн с водни оръдия с джакузи за възрастни със спасител

Басейн за деца със спасител

Басейн - река, която минава през целия комплекс, с летни барове от двете страни и бар-ресторант в центъра на басейна на "Потъналия кораб" с водопад.

Четири детски площадки с пързалки

Фитнес

Сауна

Център за красота

Медицински център

Супермаркет

Пицария

Ирландски бар

Ресторант с лятна тераса

Тенис корт / футболно игрище

Частен плаж в хотела

Паркинг

Охраняем паркинг

 

Разходите по поддръжка на комплекса е 10 евро на кв.м. от общата площ на апартамента за една година с 20% ДДС.

 

Цена: 54 720 евро

 

 

Без комисионна!

40 km. 10 m. 150 m. 1 km.
Имотът се намира в Свети Влас

Град Свети Влас е разположен на брега на Черно море и в подножието на южните склонове на източна Стара Планина. Градът се намира в непосредствена близост до: Бургас - 40 км, Несебър - 8 км, Слънчев бряг - 4 км, Paradise Beach - 1,5 км, Елените 2 км.
Свети Влас първоначално е основан през втори век като тракийско селище с името "Лариса", през 14 век приема името на Свети Влас - животновъд, лечител и покровител на търговците. През годините на османското владичество са известни няколко имена на селото и всички са свързани с манастирите около селото. Турците го наричали Кючюк манастир, а в регистрите е записано като село Манастир.
Превъзходното съчетание - Балкан с море, превръщат Свети Влас в селище с уникален климат, койтооказва  целебно  въздействие върху белодробни заболявания.
Плажните ивици са с обща дължина около 1,5 км и средна ширина 15 метра. Основните плажове са централен , малкия и плажа до новата Марина - яхтено пристанище, под комплекс Манастира. В източния край на плажната ивица е рзположена и водната база на местните рибари, а до нея в се намира модерно яхтено пристанище. 
Районът, където е разположен градът, е най-голямата туристическа зона на България. На практика е непризнатата българска ривиера оформена от Ахелой, Равда, Слънчев бряг, Зора, Санаториума(между Свети Влас и Зора), Инцараки, Свети Влас, Paradise Beach (Робинзон) и Елените. Предполага се, че в недалечно бъдеще тази огромна и невероятна туристическа зона ще достигне до нос Емине, който се намира на 5 км. от Свети Влас
.

 

А може би ще ви хареса
№ 1123 Свети Влас
Площ: 72 m2
Стаи: 3
54 000 €
№ 1171 Свети Влас
Площ: 97 m2
Стаи: 3
55 500 €
№ 1207 Слънчев бряг
Площ: 59 m2
Стаи: 2
55 000 €
№ 1339 Равда
Площ: 63 m2
Стаи: 2
55 284 €
№ 1360 Свети Влас
Площ: 73 m2
Стаи: 2
54 720 €
№ 1385 Свети Влас
Площ: 75 m2
Стаи: 2
54 720 €
Ако имате въпроси , моля попълнете формата:
Задължително попълнете e-mail:
Име и фамилия:
E-mail:
Телефон:
Ваш въпрос:

+359 988 955 917     office@modaproperty.ru