Код №
    
          >
№ 5355 - Просторен, тристаен апартамент, в красив комплекс, само на 2 км. от плажа в Ахелой.
 
Ахелой
Площ:102 m2
Стаи:3
Етаж:5
Степен:обзаведен
101200 €

Предлагаме ви за продажба, просторен, тристаен апартамент, разположен на площ от 102 кв.м, на 5-ти етаж, за цена от 101 200 Е. Състои се от: всекидневна със интегрирана кухня, две спални, два санитарни възела и общо 4-ри тераси, 3 от които са много просторни!

Апартамента е позициониран в комплекс с добра възлова локация, далеч от шумната градска среда и същевременно на броени минути от к.к. Слънчев Бряг, гр. Несебър, гр. Поморие. Най-близкият плаж се намира само на 2 км в Ахелой.

Апартаментът се намира в комплекс от затворен тип, сред богати зелени площи и красиви градини. На разположение на собствениците и гостите са два големи басейна, воден бар, два ресторанта, детска площадка с детски басейн и денонощна охрана.

Подходящ, както за целогодишно ползване, така и за сезонно пребиваване.Не пропускайте, този имот, да стане вашата сбъдната мечта!

БЕЗ КОМИСИОННА!!!

 

Защо да изберете нас?

- 19 години опит на пазара за недвижими имоти;- качество на обслужването и коректност;- ЛИЦЕНЗИРАН БРОКЕР-нашият управител е магистър по "Икономика на недвижима собственост", и е изучавала вещно право в университета, и "Основи в правото" в средното училище в специална паралелка - "Мениджмънт" с Евро квалификация и два чужди езика, като неин учител тогава е била днешната помощник-нотариус в една от нотариалните кантори, както и "Международно право" от второто и висше образование по специалност "Маркетинг". Това е най-висшият лиценз във областта на недвижимите имоти, и съответно това Ви дава спокойствие и сигурност при покупката на недвижим имот с нас!- безплатно юридическо обслужване - ние разполагаме с квалифициран юридически консултант, който се грижи нашите клиенти да преминат през всички правни аспекти на тяхната сделка, което им осигурява безпроблемност и спокойствие през целия процес!- винаги се стараем да поддържаме голям избор от оферти на ИЗГОДНИ ЦЕНИ;- за Вас ние предлагаме, това което отговаря на вашите желания и критерии, а не това което просто имаме в базата данни, а ако нямаме такъв имот се стараем да го намерим за Вас! Ние продаваме само това, което бихме си купили!- качествен подбор на предложенията и селекция от коректни продавачи.

Също така, безплатни огледи; за вас, нашите клиенти, сме винаги на линия 24/7; винаги някой от нашият екип е на разположение и на място; безплатна кратка фото сесия-специален подарък от нас за вас-10 кадъра на дигитален носител на специално подбрани панорамни места; безплатен кратък екскурзионен тур с гид в избраната от вас дестинация за покупка на недвижим имот; прекрасен екип от търпеливи професионалисти, владеещи-английски, немски, руски, френски и други езици.

Ние не носим отговорност за точността и пълнотата на информацията, предоставена ни от продавачите на имотите. Всички данни и описания на имотите са базирани на информация, получена от продавачите, и може да съдържат неточности или пропуски.

30 km. 2 км. 7 min. 10 км.
Имотът се намира в Ахелой

АХЕЛОЙ се намира на брега на големия Бургаски заливРелефът е предимно равнинен, като на северозапад от града има лек хълмист терен, известен като местността Стролата (старото име Стрели баир). През града минава Европейски път E87, свързващ Северна и Южна България край морето. Край града протича река Ахелой, извираща от Айтоските възвишения и вливаща се в Черно море. Основното занимание на местното население е строителство и морски туризъм.

Климат 

Ахелой има свой микроклимат, образуван от равнинния си терен, Стара планина и Черно море. Има много мека зима и хладно лято, което го прави приятно и желано място за живеене и отдих. Температурата варира от -4 до +30 градуса по Целзий.

Сладководни води 

Край Ахелой протича река Ахелой. Районът е богат на подпочвени води. Изградени са няколко държавни кладенеца, задоволяващи нуждите на Ахелой. В много частни парцели има изградени сондажни кладенци.

Черно море 

Град Ахелой разполага с яхтено пристанище, подходящо за акостиране както на рибарски лодки, така и на ветроходни и моторни яхти. Плажната ивица, започваща от къмпинг Ахелой и продължаваща до гр. Поморие (приблизително 10 линейни километра и с ширина от 10 до 20 линейни метра), е подходяща за слънчеви бани. На летуващите се предлагат водни колела, сърфове, уиндсърфове и моторни джетове. За разлика от силната соленост на световните океани, Черно Море е по- слабо солено, което благоприятства къпането във водата.

Риболов 

Районът е подходящ, както за улов на сладководни риби (р. Ахелой), така и за морски риби (Черно море). Много запалени рибари целогодишно ловят риба.

 

А може би ще ви хареса
№ 4936 Свети Влас
Площ: 169 m2
Стаи: 4
102 000 €
№ 5333 Несебър
Площ: 885 m2
Стаи:
100 999 €
№ 5355 Ахелой
Площ: 102 m2
Стаи: 3
101 200 €
Ако имате въпроси , моля попълнете формата:
Задължително попълнете e-mail:
Име и фамилия:
E-mail:
Телефон:
Ваш въпрос:

+359 988 955 917     office@modaproperty.ru