Код №
    
          >
№ 5166 - Студио на първа линия в Свети Влас.
 
Свети Влас
Площ:45 m2
Стаи:1
Етаж:2
Степен:обзаведен
69000 €

Предлагаме светло студио в затворен комплекс с гледка море с квадратура 45 кв.Представете си студио с изключителен потенциал първа линия на 50 метра от морето.Комплексът разполага със собствен плаж, охрана и фитнес салон.Освен това е в близост до ресторанти, барове и туристически дейности, което го прави стратегическо място за привличане на наематели и максимилизиране на доходите.Този имот е в първоначалното си състояние и чака да бъде трансформиран в модерно и рентабилно пространство.Това е уникална възможност да разгърнете творчеството си и да проектирате този апартамент по ваш вкус.С правилната инветиция,можете да го превърнете в мечтано място ,което привлича туристи и летовници.Близоста до плажа и постоянното търсене на настаняване в този район,правят този апартамент печеливша инвестиция.Представете си възможностите и започнете да оформяте този диамант в необработен вид.Предимства:съчетание на море и планина,екологично чист район,непросредствена близост до морето с удобен достъп до плажа.Удобен ,практичен и лесен за поддръжка.

 

 

Защо да изберете нас?

 

Винаги се стараем да поддържаме голям избор от оферти на ИЗГОДНИ ЦЕНИ!За Вас ние предлагаме, това което отговаря на вашите желания и критерии, а не това което просто имаме в базата данни, а ако нямаме такъв имот се стараем да го намерим за Вас! Ние продаваме само това, което бихме си купили също!Качествен подбор на предложенията и селекция от коректни продавачи! Също така, опит в областта на недвижимите имоти от 2004 год.; безплатни огледи; за вас, нашите клиенти, сме винаги на линия 24/7; винаги някой от нашият екип е на разположение и на място; безплатна юредическа консултация; 3 дни безплатно настаняване в хотел, при покупка на недвижим имот от "МОДА ИМОТИ"; безплатна кратка фотосесия-специален подарък от нас за вас-10 кадъра на дигитален носител,на специално подбрани панорамни места; безплатен кратък екскурзионен тур с гид в избраната от вас дестинация за покупка на недвижим имот; прекрасен екип от търпеливи професионалисти, владеещи-английски, немски, руски, френски и други езици; и не на последно място -качество и коректност от наша страна.

40 km. 2 мин. 2 мин. 7 min.
Имотът се намира в Свети Влас

Град Свети Влас е разположен на брега на Черно море и в подножието на южните склонове на източна Стара Планина. Градът се намира в непосредствена близост до: Бургас - 40 км, Несебър - 8 км, Слънчев бряг - 4 км, Paradise Beach - 1,5 км, Елените 2 км.
Свети Влас първоначално е основан през втори век като тракийско селище с името "Лариса", през 14 век приема името на Свети Влас - животновъд, лечител и покровител на търговците. През годините на османското владичество са известни няколко имена на селото и всички са свързани с манастирите около селото. Турците го наричали Кючюк манастир, а в регистрите е записано като село Манастир.
Превъзходното съчетание - Балкан с море, превръщат Свети Влас в селище с уникален климат, койтооказва  целебно  въздействие върху белодробни заболявания.
Плажните ивици са с обща дължина около 1,5 км и средна ширина 15 метра. Основните плажове са централен , малкия и плажа до новата Марина - яхтено пристанище, под комплекс Манастира. В източния край на плажната ивица е рзположена и водната база на местните рибари, а до нея в се намира модерно яхтено пристанище. 
Районът, където е разположен градът, е най-голямата туристическа зона на България. На практика е непризнатата българска ривиера оформена от Ахелой, Равда, Слънчев бряг, Зора, Санаториума(между Свети Влас и Зора), Инцараки, Свети Влас, Paradise Beach (Робинзон) и Елените. Предполага се, че в недалечно бъдеще тази огромна и невероятна туристическа зона ще достигне до нос Емине, който се намира на 5 км. от Свети Влас
.

 

А може би ще ви хареса
№ 5309 Свети Влас
Площ: 75 m2
Стаи: 2
68 888 €
№ 5166 Свети Влас
Площ: 45 m2
Стаи: 1
69 000 €
№ 5331 Свети Влас
Площ: 59 m2
Стаи: 2
69 000 €
Ако имате въпроси , моля попълнете формата:
Задължително попълнете e-mail:
Име и фамилия:
E-mail:
Телефон:
Ваш въпрос:

+359 988 955 917     office@modaproperty.ru