Код №
    
          >
№ 5162 - Голям и уютен тристаен апартамент в близост до яхтеното пристанище.
 
Свети Влас
Площ:96 m2
Стаи:2
Етаж:2
Степен:обзаведен
96000 €

Продава се просторен и уютен тристаен апартамент, идеално разположен в близост до яхтената пристан и плажа. Имотът се намира в поддържан комплекс, само на 4 минути пеша от яхтената пристан и плажа. Това е първата морска линия в град Свети Влас!

 

Жилището осигурява комфортен начин на живот, а терасата кани за отдих под откритото небе. Апартаментът е напълно обзаведен, като го прави готов за живеене. Общата площ е 96,41 кв. м., предоставяйки простор за живеене.

 

В комплекса има басейн и безплатен паркинг за удобство на собствениците. Непосредствена близост до обекта осигурява достъп до всички удобства: изискани и достъпни ресторанти, пиано бар, нощни клубове, супермаркети, фризьор и салон за красота, фитнес център. Също така, на кратко разстояние от комплекса се намира плаж с приятна зона на яхтения порт.

 

Цената на този атрактивен имот е само 96 000 евро! Удачната комбинация от уютен комплекс, близост до основни удобства и уникално местоположение го прави особено привлекателен. Не изпускайте възможността да станете собственик на своя кът у морето!

 

*Отбелязваме, че предоставената информация е получена от продавача и не носим отговорност за възможни неточности.

 

Защо да изберете нас?

 

За вас предлагаме безплатна пълна проверка на имота за липса на вещни тежести и ипотеки и безплатна пълна организация на сделката. С нас не ви е необходим адвокат(освен по ваше желание), като така си спестявате допълнително оскъпяване от адвокатски хонорари. Това се дължи на факта, че управителя на фирмата е магистър по "Икономика на недвижима собственост", и е изучавала вещно право в университета, и "Основи в правото" в средното училище в специална паралелка - "Мениджмънт" с Евро квалификация и два чужди езика, като неин учител тогава е била днешната помощник-нотариуска в една от нотариалните кантори, както и "Международно право" от второто и висше образование по специалност "Маркетинг".

 

Винаги се стараем да поддържаме голям избор от оферти на ИЗГОДНИ ЦEНИ!За Вас ние предлагаме, това което отговаря на вашите желания и критерии, а не това което просто имаме в базата данни, а ако нямаме такъв имот се стараем да го намерим за Вас! Ние продаваме само това, което бихме си купили също!Качествен подбор на предложенията и селекция от коректни продавачи! Също така:-опит в областта на недвижимите имоти от 2004 год.-безплатни огледи; за вас, нашите клиенти, сме винаги на линия 24/7-винаги някой от нашият екип е на разположение и на място; безплатна юредическа консултация-3 дни безплатно настаняване в хотел, при покупка на недвижим имот от "МОДА ИМОТИ"-безплатна кратка фотосесия-специален подарък от нас за вас-10 кадъра на дигитален носител,на специално подбрани панорамни места -безплатен кратък екскурзионен тур с гид в избраната от вас дестинация за покупка на недвижим имот-прекрасен екип от търпеливи професионалисти, владеещи-английски, немски, руски, френски и други езици; и не на последно място -качество и коректност от наша страна.

 

26km 4min 200m 4min
Имотът се намира в Свети Влас

Град Свети Влас е разположен на брега на Черно море и в подножието на южните склонове на източна Стара Планина. Градът се намира в непосредствена близост до: Бургас - 40 км, Несебър - 8 км, Слънчев бряг - 4 км, Paradise Beach - 1,5 км, Елените 2 км.
Свети Влас първоначално е основан през втори век като тракийско селище с името "Лариса", през 14 век приема името на Свети Влас - животновъд, лечител и покровител на търговците. През годините на османското владичество са известни няколко имена на селото и всички са свързани с манастирите около селото. Турците го наричали Кючюк манастир, а в регистрите е записано като село Манастир.
Превъзходното съчетание - Балкан с море, превръщат Свети Влас в селище с уникален климат, койтооказва  целебно  въздействие върху белодробни заболявания.
Плажните ивици са с обща дължина около 1,5 км и средна ширина 15 метра. Основните плажове са централен , малкия и плажа до новата Марина - яхтено пристанище, под комплекс Манастира. В източния край на плажната ивица е рзположена и водната база на местните рибари, а до нея в се намира модерно яхтено пристанище. 
Районът, където е разположен градът, е най-голямата туристическа зона на България. На практика е непризнатата българска ривиера оформена от Ахелой, Равда, Слънчев бряг, Зора, Санаториума(между Свети Влас и Зора), Инцараки, Свети Влас, Paradise Beach (Робинзон) и Елените. Предполага се, че в недалечно бъдеще тази огромна и невероятна туристическа зона ще достигне до нос Емине, който се намира на 5 км. от Свети Влас
.

 

А може би ще ви хареса
№ 5150 Свети Влас
Площ: 96 m2
Стаи: 3
96 000 €
№ 5162 Свети Влас
Площ: 96 m2
Стаи: 2
96 000 €
Ако имате въпроси , моля попълнете формата:
Задължително попълнете e-mail:
Име и фамилия:
E-mail:
Телефон:
Ваш въпрос:

+359 988 955 917     office@modaproperty.ru