Код №
    
          >
№ 5161 - Уютно студио с панорамна гледка към морето.
 
Свети Влас
Площ:58 m2
Стаи:1
Етаж:4
Степен:обзаведен
48207 €

Продава се уютен апартамент-студио със зашеметяваща панорамна гледка към морето в живописния град Свети Влас. Освен прекрасния морски пейзаж, апартаментът разполага с просторна тераса, откриваща впечатляващ изглед към морето и планините.

 

Общата площ на апартамента е 58,79 квадратни метра. За цялата тази красота цената е само 48 207 евро! Удобният жилищен комплекс се намира на само 600 метра от плажа, което го прави идеално място за тези, които ценят близостта до морето. Плажът се достига само за 10 минути приятна разходка.

 

Жилищният комплекс предлага широка гама от удобства за своите жители, включително фитнес зала, безопасна детска площадка, тенис кортове, площадки с тренажори, открити плувни басейни, магазини, мини голф игрище и дори бар. Тук има всичко, за да направите вашия живот максимално комфортен.

 

Това уникално предложение е отлична възможност не само да притежавате красив дом, но и начин на живот. Не изпускайте вашия шанс за комфортно живеене!

 

*Предоставената информация за апартамента е получена от продавача, и не носим отговорност за възможни неточности.

 

Защо да изберете нас?

 

За вас предлагаме безплатна пълна проверка на имота за липса на вещни тежести и ипотеки и безплатна пълна организация на сделката. С нас не ви е необходим адвокат(освен по ваше желание), като така си спестявате допълнително оскъпяване от адвокатски хонорари. Това се дължи на факта, че управителя на фирмата е магистър по "Икономика на недвижима собственост", и е изучавала вещно право в университета, и "Основи в правото" в средното училище в специална паралелка - "Мениджмънт" с Евро квалификация и два чужди езика, като неин учител тогава е била днешната помощник-нотариуска в една от нотариалните кантори, както и "Международно право" от второто и висше образование по специалност "Маркетинг".

 

Винаги се стараем да поддържаме голям избор от оферти на ИЗГОДНИ ЦИНИ!За Вас ние предлагаме, това което отговаря на вашите желания и критерии, а не това което просто имаме в базата данни, а ако нямаме такъв имот се стараем да го намерим за Вас! Ние продаваме само това, което бихме си купили също!Качествен подбор на предложенията и селекция от коректни продавачи! Също така:-опит в областта на недвижимите имоти от 2004 год.-безплатни огледи; за вас, нашите клиенти, сме винаги на линия 24/7-винаги някой от нашият екип е на разположение и на място; безплатна юредическа консултация-3 дни безплатно настаняване в хотел, при покупка на недвижим имот от "МОДА ИМОТИ"-безплатна кратка фотосесия-специален подарък от нас за вас-10 кадъра на дигитален носител,на специално подбрани панорамни места -безплатен кратък екскурзионен тур с гид в избраната от вас дестинация за покупка на недвижим имот-прекрасен екип от търпеливи професионалисти, владеещи-английски, немски, руски, френски и други езици; и не на последно място -качество и коректност от наша страна.

 

33km 600m 200m 1,5km
Имотът се намира в Свети Влас

Град Свети Влас е разположен на брега на Черно море и в подножието на южните склонове на източна Стара Планина. Градът се намира в непосредствена близост до: Бургас - 40 км, Несебър - 8 км, Слънчев бряг - 4 км, Paradise Beach - 1,5 км, Елените 2 км.
Свети Влас първоначално е основан през втори век като тракийско селище с името "Лариса", през 14 век приема името на Свети Влас - животновъд, лечител и покровител на търговците. През годините на османското владичество са известни няколко имена на селото и всички са свързани с манастирите около селото. Турците го наричали Кючюк манастир, а в регистрите е записано като село Манастир.
Превъзходното съчетание - Балкан с море, превръщат Свети Влас в селище с уникален климат, койтооказва  целебно  въздействие върху белодробни заболявания.
Плажните ивици са с обща дължина около 1,5 км и средна ширина 15 метра. Основните плажове са централен , малкия и плажа до новата Марина - яхтено пристанище, под комплекс Манастира. В източния край на плажната ивица е рзположена и водната база на местните рибари, а до нея в се намира модерно яхтено пристанище. 
Районът, където е разположен градът, е най-голямата туристическа зона на България. На практика е непризнатата българска ривиера оформена от Ахелой, Равда, Слънчев бряг, Зора, Санаториума(между Свети Влас и Зора), Инцараки, Свети Влас, Paradise Beach (Робинзон) и Елените. Предполага се, че в недалечно бъдеще тази огромна и невероятна туристическа зона ще достигне до нос Емине, който се намира на 5 км. от Свети Влас
.

 

А може би ще ви хареса
№ 4944 Слънчев бряг
Площ: 36 m2
Стаи: 1
48 900 €
№ 5105 Слънчев бряг
Площ: 83 m2
Стаи: 2
47 900 €
№ 5133 Слънчев бряг
Площ: 95 m2
Стаи: 2
47 900 €
№ 5153 Слънчев бряг
Площ: 82 m2
Стаи: 2
48 900 €
№ 5161 Свети Влас
Площ: 58 m2
Стаи: 1
48 207 €
Ако имате въпроси , моля попълнете формата:
Задължително попълнете e-mail:
Име и фамилия:
E-mail:
Телефон:
Ваш въпрос:

+359 988 955 917     office@modaproperty.ru