Код №
    
          >
№ 5081 - Просторно студио с отделна бокс - кухня и огромна веранда отпред, без такса поддръжка!
 
Свети Влас
Площ:45 m2
Стаи:1
Етаж:1
Степен:Обзаведен
44900 €

45 кв.м. на разкош и уют, само за 44 900 евро! Просторно студио с отделен бокс,кухня и огромна веранда отпред(безплатна ,бонус)Това не е просто апартамент - това е парче уютен живот, което ще стане ваше на приказно ниска цена! Първото, което определено ще ви хареса е липсата на такса за поддръжка! Това е идеалното решение за тези, които ценят своя бюджет.Морето е само на 6-8 минути пеша - буквално на няколко стъпки от вратата ви, а на 4 минути има супермаркет.Само 4 минути и сте на автобусната спирка, готови да тръгнете на пътешествие или среща с нови впечатления.Отзад на сградата има гора, която подарява свеж въздух и спокойствие. Това е мястото, където наистина ще се почувствате в хармония с природата.Апартаментът е обзаведен. Той ще бъде вашето уютно убежище, където можете да се насладите на живота и да се отпуснете от градската суматоха.Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време, свържете се с нас на посочените телефони. Имотът може да бъде резервиран и изваден от продажба, след като бъде платен депозит от 2000 евро, след което огледите с другите купувачи биват прекратени и започва подготовката на документите за сключване на окончателния договор. Огледите са безплатни. Преди огледа клиентът подписва протокол за оглед с агенцията.Работим за вас и през събота и неделя! Ако искате да направите оглед в неделя, моля информирайте ни за това два дни предварително, за да можем да ви включим в графика си и да организираме достъп до имота, който ви харесва.

 

БЕЗ КОМИСИОННА

 

 

 

 

Имотът се намира в Свети Влас

Град Свети Влас е разположен на брега на Черно море и в подножието на южните склонове на източна Стара Планина. Градът се намира в непосредствена близост до: Бургас - 40 км, Несебър - 8 км, Слънчев бряг - 4 км, Paradise Beach - 1,5 км, Елените 2 км.
Свети Влас първоначално е основан през втори век като тракийско селище с името "Лариса", през 14 век приема името на Свети Влас - животновъд, лечител и покровител на търговците. През годините на османското владичество са известни няколко имена на селото и всички са свързани с манастирите около селото. Турците го наричали Кючюк манастир, а в регистрите е записано като село Манастир.
Превъзходното съчетание - Балкан с море, превръщат Свети Влас в селище с уникален климат, койтооказва  целебно  въздействие върху белодробни заболявания.
Плажните ивици са с обща дължина около 1,5 км и средна ширина 15 метра. Основните плажове са централен , малкия и плажа до новата Марина - яхтено пристанище, под комплекс Манастира. В източния край на плажната ивица е рзположена и водната база на местните рибари, а до нея в се намира модерно яхтено пристанище. 
Районът, където е разположен градът, е най-голямата туристическа зона на България. На практика е непризнатата българска ривиера оформена от Ахелой, Равда, Слънчев бряг, Зора, Санаториума(между Свети Влас и Зора), Инцараки, Свети Влас, Paradise Beach (Робинзон) и Елените. Предполага се, че в недалечно бъдеще тази огромна и невероятна туристическа зона ще достигне до нос Емине, който се намира на 5 км. от Свети Влас
.

 

А може би ще ви хареса
№ 4818 Слънчев бряг
Площ: 69 m2
Стаи: 2
45 900 €
№ 5022 Слънчев бряг
Площ: 61 m2
Стаи: 3
45 000 €
№ 5081 Свети Влас
Площ: 45 m2
Стаи: 1
44 900 €
№ 5233 Слънчев бряг
Площ: 36 m2
Стаи: 1
45 831 €
№ 5154 Слънчев бряг
Площ: 44 m2
Стаи: 1
44 500 €
№ 5188 Слънчев бряг
Площ: 48 m2
Стаи: 1
45 000 €
Ако имате въпроси , моля попълнете формата:
Задължително попълнете e-mail:
Име и фамилия:
E-mail:
Телефон:
Ваш въпрос:

+359 988 955 917     office@modaproperty.ru