Код №
    
          >
№ 5076 - Просторен четиристаен апартамент в живописен комплекс на първа морска линия! к.к. Елените!
 
Свети Влас
Площ:149 m2
Стаи:4
Етаж:6
Степен:Обзаведен
120000 €

Предлага се просторен четиристаен апартамент в живописен комплекс на първа морска линия. Прекрасната локация е идеална за любители на морския отдих. Комплексът не предлага само красиви басейни и поддържана зелена площ, но също така има детски площадки, мини-маркет и възможност за мини-голф.Апартаментът разполага с 3 просторни спални, едната от които със собствена баня. Има душ и тоалетна. Напълно обзаведеното пространство създава уютна атмосфера за комфортно пребиваване. Голямата ъглова тераса осигурява впечатляващ изглед както към комплекса, така и към морето.Апартаментът се намира на горен етаж, като има асансьор за удобство. Общата площ на апартамента е 149,31 кв. м. Тази уникална оферта е достъпна само за 120 000 евро. Не пропускайте възможността да си осигурите този живописен кът за уютно и комфортно пребиваване!

 

Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време, свържете се с нас на посочените телефони. Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит в размер на 2000€, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на окончателен договор. Огледите са безплатни. Преди оглед клиентът подписва Протокол за оглед с Агенцията.За Вас работим и събота, и неделя! Ако желаете оглед в неделя, моля да ни предупредите два дни по-рано, за да ви запишем в графика си и да организираме достъп до харесания от Вас имот.

БЕЗ КОМИСИОННА

 

 

Имотът се намира в Свети Влас

Град Свети Влас е разположен на брега на Черно море и в подножието на южните склонове на източна Стара Планина. Градът се намира в непосредствена близост до: Бургас - 40 км, Несебър - 8 км, Слънчев бряг - 4 км, Paradise Beach - 1,5 км, Елените 2 км.
Свети Влас първоначално е основан през втори век като тракийско селище с името "Лариса", през 14 век приема името на Свети Влас - животновъд, лечител и покровител на търговците. През годините на османското владичество са известни няколко имена на селото и всички са свързани с манастирите около селото. Турците го наричали Кючюк манастир, а в регистрите е записано като село Манастир.
Превъзходното съчетание - Балкан с море, превръщат Свети Влас в селище с уникален климат, койтооказва  целебно  въздействие върху белодробни заболявания.
Плажните ивици са с обща дължина около 1,5 км и средна ширина 15 метра. Основните плажове са централен , малкия и плажа до новата Марина - яхтено пристанище, под комплекс Манастира. В източния край на плажната ивица е рзположена и водната база на местните рибари, а до нея в се намира модерно яхтено пристанище. 
Районът, където е разположен градът, е най-голямата туристическа зона на България. На практика е непризнатата българска ривиера оформена от Ахелой, Равда, Слънчев бряг, Зора, Санаториума(между Свети Влас и Зора), Инцараки, Свети Влас, Paradise Beach (Робинзон) и Елените. Предполага се, че в недалечно бъдеще тази огромна и невероятна туристическа зона ще достигне до нос Емине, който се намира на 5 км. от Свети Влас
.

 

А може би ще ви хареса
№ 4401 Свети Влас
Площ: 74 m2
Стаи: 1
119 990 €
№ 5076 Свети Влас
Площ: 149 m2
Стаи: 4
120 000 €
№ 5106 Свети Влас
Площ: 59 m2
Стаи: 2
120 000 €
№ 5321 Слънчев бряг
Площ: 100 m2
Стаи: 2
120 000 €
Ако имате въпроси , моля попълнете формата:
Задължително попълнете e-mail:
Име и фамилия:
E-mail:
Телефон:
Ваш въпрос:

+359 988 955 917     office@modaproperty.ru