Код №
    
          >
№ 4994 - Чудесна жилищна сграда на четири етажа и мансарда за развитие на бизнес
 
Свети Влас
Площ:440 m2
Стаи:
Етаж:
Степен:не обзаведен
449999 €

Има удоволствието да ви представи чудесна жилищна сграда на четири етажа и мансарда за развитие на бизнес, находяща се в прекрасния курорт Свети влас, кв. Русалка. Къщата е ситуирана на тиха и спокойна улица, на място, от което се открива невероятна гледка към морето, далече от лудницата на плажната ивица и все пак само на 10 мин пешеходно разстояние от нея. Всеки от етажите е със ЗП 87кв.м, самостоятелен и се състои от: апартамент - дневна, две помещения, санитарен възел и две тераси и отделно студио със санитарен възел и тераса. Състоянието на помещенията е за освежаване на боята и за обзавеждане. Разполага със две складови помещения и соларна система за 2000литра вода, заредена с газ и подготвена за затопляне. Двора е с възможност за оформяне на пет -шест паркоместа или за направата на градинка. Подходящо и за малък хотел. Идеална инвестиция.

Има възможност да се монтира външен асансьор.

РЗП: 440 кв.м Двор: 170 кв.м 

Без комисионна !!!

29km 6min 5min 5MIN
Имотът се намира в Свети Влас

Град Свети Влас е разположен на брега на Черно море и в подножието на южните склонове на източна Стара Планина. Градът се намира в непосредствена близост до: Бургас - 40 км, Несебър - 8 км, Слънчев бряг - 4 км, Paradise Beach - 1,5 км, Елените 2 км.
Свети Влас първоначално е основан през втори век като тракийско селище с името "Лариса", през 14 век приема името на Свети Влас - животновъд, лечител и покровител на търговците. През годините на османското владичество са известни няколко имена на селото и всички са свързани с манастирите около селото. Турците го наричали Кючюк манастир, а в регистрите е записано като село Манастир.
Превъзходното съчетание - Балкан с море, превръщат Свети Влас в селище с уникален климат, койтооказва  целебно  въздействие върху белодробни заболявания.
Плажните ивици са с обща дължина около 1,5 км и средна ширина 15 метра. Основните плажове са централен , малкия и плажа до новата Марина - яхтено пристанище, под комплекс Манастира. В източния край на плажната ивица е рзположена и водната база на местните рибари, а до нея в се намира модерно яхтено пристанище. 
Районът, където е разположен градът, е най-голямата туристическа зона на България. На практика е непризнатата българска ривиера оформена от Ахелой, Равда, Слънчев бряг, Зора, Санаториума(между Свети Влас и Зора), Инцараки, Свети Влас, Paradise Beach (Робинзон) и Елените. Предполага се, че в недалечно бъдеще тази огромна и невероятна туристическа зона ще достигне до нос Емине, който се намира на 5 км. от Свети Влас
.

 

А може би ще ви хареса
№ 4994 Свети Влас
Площ: 440 m2
Стаи:
449 999 €
Ако имате въпроси , моля попълнете формата:
Задължително попълнете e-mail:
Име и фамилия:
E-mail:
Телефон:
Ваш въпрос:

+359 988 955 917     office@modaproperty.ru