Код №
    
          >
№ 4884 - Просторно обзаведено студио в град Свети Влас
 
Свети Влас
Площ:41 m2
Стаи:1
Етаж:1
Степен:обзаведен
26999 €

Просторно обзаведено студио в град Свети Влас. Студиото е обзаведено. Има тераса. Входа към апартамента е от улицата, което е много удобно. Студиото се намира в близост до центъра на Свети Влас. Плажът е на 5 минути, а яхтеното пристанище е на 7 минути пеша. Магазините са на 2 минути.

 

Кентавър е модерен луксозен апартаментен комплекс, разположен в централната част на известния курорт Свети Влас, само на 4 минути пеша от плажа и на 800 м от яхтеното пристанище "Марина Диневи". Комплексът се намира в източната долна част на Стара Планина, в близост до главния път За вилно селище Елените и православната църква "Свети Власий". Районът предлага отлични възможности за слънчеви бани, плуване и водни спортове, спа процедури и риболов.

29km 2min 2min 2KM
Имотът се намира в Свети Влас

Град Свети Влас е разположен на брега на Черно море и в подножието на южните склонове на източна Стара Планина. Градът се намира в непосредствена близост до: Бургас - 40 км, Несебър - 8 км, Слънчев бряг - 4 км, Paradise Beach - 1,5 км, Елените 2 км.
Свети Влас първоначално е основан през втори век като тракийско селище с името "Лариса", през 14 век приема името на Свети Влас - животновъд, лечител и покровител на търговците. През годините на османското владичество са известни няколко имена на селото и всички са свързани с манастирите около селото. Турците го наричали Кючюк манастир, а в регистрите е записано като село Манастир.
Превъзходното съчетание - Балкан с море, превръщат Свети Влас в селище с уникален климат, койтооказва  целебно  въздействие върху белодробни заболявания.
Плажните ивици са с обща дължина около 1,5 км и средна ширина 15 метра. Основните плажове са централен , малкия и плажа до новата Марина - яхтено пристанище, под комплекс Манастира. В източния край на плажната ивица е рзположена и водната база на местните рибари, а до нея в се намира модерно яхтено пристанище. 
Районът, където е разположен градът, е най-голямата туристическа зона на България. На практика е непризнатата българска ривиера оформена от Ахелой, Равда, Слънчев бряг, Зора, Санаториума(между Свети Влас и Зора), Инцараки, Свети Влас, Paradise Beach (Робинзон) и Елените. Предполага се, че в недалечно бъдеще тази огромна и невероятна туристическа зона ще достигне до нос Емине, който се намира на 5 км. от Свети Влас
.

 

А може би ще ви хареса
№ 4884 Свети Влас
Площ: 41 m2
Стаи: 1
26 999 €
№ 4369 Банско
Площ: 76 m2
Стаи: 3
27 900 €
№ 4124 Поморие
Площ: 34 m2
Стаи: 1
27 800 €
Ако имате въпроси , моля попълнете формата:
Задължително попълнете e-mail:
Име и фамилия:
E-mail:
Телефон:
Ваш въпрос:

+359 988 955 917     office@modaproperty.ru