Код №
    
          >
№ 4794 - Изглед към морето и планината! Тристаен апартамент в Свети Влас.
 
Свети Влас
Площ:99 m2
Стаи:3
Етаж:3
Степен:обзаведен
115000 €

Апартаментът разполага с 2 санитарни възела, 3 балкона. Изглед към морето и планината!

Комплекса се намира само на 50 метра от плажа в Свети Влас.Апартамента има изглед към яхтеното пристанище. Любувайте се на уникална панорамна гледка към залива на Слънчев бряг.

Изисканият ресторант се намира на открита тераса с изглед към морето. Освен това комплекса разполага с пиано бар, супермаркет, фризьорски и козметичен салон, фитнес център и сауна, както и интернет клуб.

Плажът с приятната зона на яхтеното пристанище и красивата крайбрежна алея е в непосредствена близост. Там има 8 различни ресторанта за всеки вкус, 2 нощни бара, забавни нощни заведения и панорамен изглед към морето. Центърът на Свети Влас е само на 600 метра.

 

БЕЗ КОМИСИОННА 

 

29km 2min 5MIN
Имотът се намира в Свети Влас

Град Свети Влас е разположен на брега на Черно море и в подножието на южните склонове на източна Стара Планина. Градът се намира в непосредствена близост до: Бургас - 40 км, Несебър - 8 км, Слънчев бряг - 4 км, Paradise Beach - 1,5 км, Елените 2 км.
Свети Влас първоначално е основан през втори век като тракийско селище с името "Лариса", през 14 век приема името на Свети Влас - животновъд, лечител и покровител на търговците. През годините на османското владичество са известни няколко имена на селото и всички са свързани с манастирите около селото. Турците го наричали Кючюк манастир, а в регистрите е записано като село Манастир.
Превъзходното съчетание - Балкан с море, превръщат Свети Влас в селище с уникален климат, койтооказва  целебно  въздействие върху белодробни заболявания.
Плажните ивици са с обща дължина около 1,5 км и средна ширина 15 метра. Основните плажове са централен , малкия и плажа до новата Марина - яхтено пристанище, под комплекс Манастира. В източния край на плажната ивица е рзположена и водната база на местните рибари, а до нея в се намира модерно яхтено пристанище. 
Районът, където е разположен градът, е най-голямата туристическа зона на България. На практика е непризнатата българска ривиера оформена от Ахелой, Равда, Слънчев бряг, Зора, Санаториума(между Свети Влас и Зора), Инцараки, Свети Влас, Paradise Beach (Робинзон) и Елените. Предполага се, че в недалечно бъдеще тази огромна и невероятна туристическа зона ще достигне до нос Емине, който се намира на 5 км. от Свети Влас
.

 

А може би ще ви хареса
№ 4794 Свети Влас
Площ: 99 m2
Стаи: 3
115 000 €
Ако имате въпроси , моля попълнете формата:
Задължително попълнете e-mail:
Име и фамилия:
E-mail:
Телефон:
Ваш въпрос:

+359 988 955 917     office@modaproperty.ru