Код №
    
          >
№ 4790 - ТОП ОФЕРТА! ПАНОРАМНА ГЛЕДКА! Двустаен апартамент на втора линия море в Свети Влас.
 
Свети Влас
Площ:60 m2
Стаи:2
Етаж:3
Степен:ОБЗАВЕДЕН
48900 €

За продажба предлагаме добре обзаведен и оборудван двустаен апартамент, с площ от 60 кв.м, разположен на 3 етаж, с директна гледка към морето. Апартаментът разполага с подово отопление. Има 2 прекрасни тераси. Готов е за нанасяне.  Сградата разполага с асансьор, на 200 м. от плажа. Имотът е отлична инвестиция за отдаване под наем през летния сезон, но в същото време е удобен и за целогодишно ползване. 

 

Комплекса е разположен в район с благоприятно съчетание на морски и планински въздух. Намира се в източната част на Свети Влас, има уникално местоположение между планината и морето, което определя специфичния климат на района и създава природен феномен, който пречиства въздуха от замърсяване. Комплексът се състои от две сгради, разположени в един общ, благоустроен и добре поддържан двор с много зеленина и басейн за деца и възрастни. Сградата е въведена в експлоатация - АКТ 16. Годишната такса за обслужване е на стойност 10 евро/кв.м.

 

БЕЗ КОМИСИОННА 

 

ЦЕНА 48900 ЕВРО 

 

Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време, свържете се с нас на посочените телефони. Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит в размер на 2000€, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на окончателен договор. Огледите са безплатни. Преди оглед клиентът подписва Протокол за оглед с Агенцията.

29km 2min 5min 10min
Имотът се намира в Свети Влас

Град Свети Влас е разположен на брега на Черно море и в подножието на южните склонове на източна Стара Планина. Градът се намира в непосредствена близост до: Бургас - 40 км, Несебър - 8 км, Слънчев бряг - 4 км, Paradise Beach - 1,5 км, Елените 2 км.
Свети Влас първоначално е основан през втори век като тракийско селище с името "Лариса", през 14 век приема името на Свети Влас - животновъд, лечител и покровител на търговците. През годините на османското владичество са известни няколко имена на селото и всички са свързани с манастирите около селото. Турците го наричали Кючюк манастир, а в регистрите е записано като село Манастир.
Превъзходното съчетание - Балкан с море, превръщат Свети Влас в селище с уникален климат, койтооказва  целебно  въздействие върху белодробни заболявания.
Плажните ивици са с обща дължина около 1,5 км и средна ширина 15 метра. Основните плажове са централен , малкия и плажа до новата Марина - яхтено пристанище, под комплекс Манастира. В източния край на плажната ивица е рзположена и водната база на местните рибари, а до нея в се намира модерно яхтено пристанище. 
Районът, където е разположен градът, е най-голямата туристическа зона на България. На практика е непризнатата българска ривиера оформена от Ахелой, Равда, Слънчев бряг, Зора, Санаториума(между Свети Влас и Зора), Инцараки, Свети Влас, Paradise Beach (Робинзон) и Елените. Предполага се, че в недалечно бъдеще тази огромна и невероятна туристическа зона ще достигне до нос Емине, който се намира на 5 км. от Свети Влас
.

 

А може би ще ви хареса
№ 4747 Свети Влас
Площ: 60 m2
Стаи: 2
49 900 €
№ 4596 Слънчев бряг
Площ: 53 m2
Стаи: 2
47 900 €
№ 4600 Слънчев бряг
Площ: 60 m2
Стаи: 2
47 900 €
№ 4790 Свети Влас
Площ: 60 m2
Стаи: 2
48 900 €
№ 4773 Свети Влас
Площ: 43 m2
Стаи: 1
49 900 €
№ 4460 Свети Влас
Площ: 62 m2
Стаи: 2
47 900 €
Ако имате въпроси , моля попълнете формата:
Задължително попълнете e-mail:
Име и фамилия:
E-mail:
Телефон:
Ваш въпрос:

+359 988 955 917     office@modaproperty.ru