Code №
    
          >
№ 4181 - Просторен двустаен апартамент с гледка към морето до яхтеното пристанище в Свети Влас!
 
Свети Влас
Площ:87 m2
Стаи: 2
Етаж:3
Степен:обзаведен
49900 €

Предлагаме за продажба изключителен имот, в непосредствена близост до яхтеното пристанище и плажа, най-елитния и желания район в Свети Влас. Буквално няколко метра ви делят от красивия плаж и златистия пясък на Свети Влас. Апартамента е много просторен, с жилищна площ 87 кв.м. Разполага с хол, кухненски бокс, отделна спалня, баня и две тераси, като то всяка тераса се разкрива красива гледка към морето. Апартамента е с изцяло южно изложение, никога не е отдаван под наем. Имота е подходящ, както за лятната ви почивка със семейството, така и за целогодишно живеене. В пешеходна достъпност има целогодишен магазин за хранителни стоки, който лятото е денонощен, ресторант, който работи целогодишно. Комплекса, в който се намира апартамента също разполага с ресторант, два басейна, единия от който детски, паркинг, красиви зелени площи. Годишната такса поддръжка е 8 евро/кв.м.

Свети Влас е бързо развиващо се курортно селище, разположено на 10 км северно от град Несебър и на 2км. от Слънчев Бряг. Плажът на Свети Влас е с Южно изложение. Пясъкът е ситен и златист. Поради уникалното съчетание на чистия планински и морския климат, тук въздухът е лечебен, лекува хора с белодробни и респираторни заболявания.

БЕЗ КОМИСИОННА

СТАРА ЦЕНА 59 900 Е 

НОВА ЦЕНА 49 900 Е

 

30km 2 МИН 1min 2МИН
Имотът се намира в Свети Влас

Град Свети Влас е разположен на брега на Черно море и в подножието на южните склонове на източна Стара Планина. Градът се намира в непосредствена близост до: Бургас - 40 км, Несебър - 8 км, Слънчев бряг - 4 км, Paradise Beach - 1,5 км, Елените 2 км.
Свети Влас първоначално е основан през втори век като тракийско селище с името "Лариса", през 14 век приема името на Свети Влас - животновъд, лечител и покровител на търговците. През годините на османското владичество са известни няколко имена на селото и всички са свързани с манастирите около селото. Турците го наричали Кючюк манастир, а в регистрите е записано като село Манастир.
Превъзходното съчетание - Балкан с море, превръщат Свети Влас в селище с уникален климат, койтооказва  целебно  въздействие върху белодробни заболявания.
Плажните ивици са с обща дължина около 1,5 км и средна ширина 15 метра. Основните плажове са централен , малкия и плажа до новата Марина - яхтено пристанище, под комплекс Манастира. В източния край на плажната ивица е рзположена и водната база на местните рибари, а до нея в се намира модерно яхтено пристанище. 
Районът, където е разположен градът, е най-голямата туристическа зона на България. На практика е непризнатата българска ривиера оформена от Ахелой, Равда, Слънчев бряг, Зора, Санаториума(между Свети Влас и Зора), Инцараки, Свети Влас, Paradise Beach (Робинзон) и Елените. Предполага се, че в недалечно бъдеще тази огромна и невероятна туристическа зона ще достигне до нос Емине, който се намира на 5 км. от Свети Влас
.

 

А може би ще ви хареса
№ 1082 Свети Влас
Площ: 73 m2
Стаи: 3
49 900 €
№ 1093 Свети Влас
Площ: 62 m2
Стаи: 3
49 900 €
№ 1136 Варна
Площ: 68 m2
Стаи: 2
50 490 €
№ 1148 Свети Влас
Площ: 62 m2
Стаи: 2
50 000 €
№ 1149 Свети Влас
Площ: 62 m2
Стаи: 2
49 000 €
№ 1150 Свети Влас
Площ: 62 m2
Стаи: 2
49 000 €
Ако имате въпроси , моля попълнете формата:
Задължително попълнете e-mail:
Име и фамилия:
E-mail:
Телефон:
Ваш въпрос:

+359 988 955 917     office@modaproperty.ru